Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη πριγκίπισσα της Ουαλίας μετά τη λαίδη Νταϊάνα

Ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ φέρνει σημαντικές αλλαγές ακόμη και στους τίτλους και τα ονόματα της βασιλικής οικογένειας.

Με τον Κάρολο βασιλιά, όλοι οι επόμενοι της λίστας θα ανεβαίνουν ένα σκαλί και θα παραχωρούν το δικό τους στον επόμενο. Μοναδική εξαίρεση ο φορτωμένος με σκάνδαλα πρίγκιπας Ανδρέας και η Μέγκαν Μαρκλ.

Τόσο ο πρίγκιπας Γουίλιαμ όσο και η Κέιτ Μίντλετον έχουν πλέον τον τίτλο Δούκας και Δούκισσα του Κέμπριτζ. Με τον Κάρολο στον βασιλικό θρόνο, ο Γουίλιαμ θα γίνει Πρίγκιπας της Ουαλίας, τίτλο που έχει ο διάδοχος του θρόνου από το 1301.

Επιπλέον, το όνομά του θα συνοδεύουν πολλές άλλες γαλαζοαίματες ιδιότητες, που μέχρι τώρα συνοδεύουν τον πατέρα του. Θα είναι Δούκας της Κορνουάλης, Κόμης του Τσέστερ, Δούκας του Ρόδσεϊ, Κόμης του Κάρικ, Βαρόνος του Ρένφρου, Άρχοντας των Νήσων και Πρίγκιπας και Μέγας Οικονόμος της Σκωτίας. Η Κέιτ θα γίνει Πριγκίπισσα της Ουαλίας (η προηγούμενη που είχε αυτό τον τίτλο ήταν η λαίδη Νταϊάνα), Κοντέσσα του Τσέστερ, Δούκισσα του Ρόδσεϊ, και θα αποκτήσει όλους τους γυναικείους τίτλους του άνδρα της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.