Κινδύνευσε η ζωή της από εμφύτευμα στήθους που… μούχλιασε – «Δεν μπορούσα να κουνηθώ»

Μια γυναίκα αντιμετώπιζε σοβαρούς πόνους σε όλο το σώμα για περίπου μια δεκαετία και εμφάνισε αυτοάνοσο, οπότε αναγκάστηκε να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα από το στήθος και τότε έμαθε την τρομακτική αλήθεια, ότι ένα από αυτά είχε εμφανίσει μούχλα.

Σύμφωνα με την nypost, η Melissa Lima είχε κάνει αυξητική στήθους το 2002 και έκτοτε δεν είχε αλλάξει ποτέ τα εμφυτεύματα. Το 2010 λοιπόν, παρουσίασε έντονο πόνο στις αρθρώσεις, ανεξήγητες φλεγμονές και σημάδια κατάθλιψης.

Μετά από λίγο καιρό διαγνώστηκε με την νόσο του Χασιμότο, μια αυτοάνοση ασθένεια που επηρεάζει τον θυρεοειδή. Συγκεκριμένα, δεν αναγνωρίζει τα κύτταρα του θυρεοειδή αδένα ως δικά του, τους επιτίθεται και σταδιακά τα καταστρέφει, οδηγώντας τελικά σε υπο-θυρεοειδισμό.

Οι θεραπείες που δεν έκαναν τίποτα

Έτσι, ξεκίνησε να λαμβάνει μια σειρά από θεραπείες, δίχως να δει όμως το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Παρόλα αυτά, το 2020 αποφάσισε να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα από το στήθος της για άλλους λόγους, όμως τότε ήρθε αντιμέτωπη με μια σοκαριστική ανακάλυψη. Ο γιατρός ανακάλυψε πως το ένα εμφύτευμα είχε πιάσει μούχλα, κάτι που δημιούργησε την περιπέτεια της υγείας της από το 2010.

«Τόσο κοντά στο να με σκοτώσουν»

Όπως ανέφερε η Melissa Lima, τα εμφυτεύματα στήθους πρέπει να αλλάζονται κάθε δέκα χρόνια περίπου, καθώς σε αντίθετη περίπτωση αυξάνονται οι πιθανότητες μόλυνσης και λοίμωξης. Χαρακτηριστικά, μέσα σε μια πενταετία ενδέχεται οι πιθανότητες να αγγίξουν το 20% από την στιγμή που θα έπρεπε να αλλαχθεί κανονικά το εμφύτευμα.

Η ίδια λοιπόν, δεν γνώριζε κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα να μην έχει ασχοληθεί ποτέ και να υποπτευθεί ότι οι έντονοι πόνοι μπορεί να οφείλονταν σε κάτι άλλο.

«Αυτά τα πράγματα ήταν τόσο κοντά στο να με σκοτώσουν», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «είχα φτάσει στο σημείο, όπου δεν σηκωνόμουν καν από το κρεβάτι».

Η Melissa Lima λοιπόν, αναφέρει ότι αρχικά μπορεί να μετάνιωσε που μοιράστηκε την ιστορία της με τον κόσμο, γιατί πρόκειται για ένα προσωπικό ζήτημα, όμως πλέον χαίρεται, καθώς είδε μεγάλη ανταπόκριση και ευαισθητοποίηση από γυναίκες που είτε θέλουν, είτε έκαναν πλαστικές επεμβάσεις στο στήθος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.