Λεωφορείο έπεσε σε χαντάκι – Τουλάχιστον ένας νεκρός και 28 τραυματίες

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι 28 τραυματίσθηκαν, ορισμένοι σοβαρά, όταν λεωφορείο συγκρούσθηκε με φορτηγό και έπεσε σε χαντάκι εκτός του οδοστρώματος στην περιοχή της Μερσίνας, στη νότια Τουρκία, σήμερα το πρωί (20/06).

Το επιβατικό λεωφορείο, που έκανε το δρομολόγιο Αττάλεια – Άδανα στον αυτοκινητόδρομο D–400 στη Μερσίνα, συγκρούσθηκε με φορτηγό σε διασταύρωση, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά Μέσα ενημέρωσης. Το λεωφορείο, το οποίο βγήκε εκτός ελέγχου, έπεσε στην κοίτη ενός χειμάρρου, αφού χτύπησε στο ρυμουλκούμενο σταθμευμένου φορτηγού.

Κατόπιν ειδοποίησης των πολιτών, στο σημείο του ατυχήματος εστάλησαν ασθενοφόρα, περιπολικά και πυροσβεστικά οχήματα. Οι οδηγοί που είχαν εγκλωβιστεί στα οχήματα, απομακρύνθηκαν με δυσκολία από τους πυροσβέστες.

Διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του λεωφορείου σκοτώθηκε, ενώ, ο βαριά τραυματισμένος  οδηγός του φορτηγού και 27 επιβάτες του λεωφορείου μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα σε διάφορα νοσοκομεία της Ταρσού. Η κατάσταση του οδηγού του φορτηγού είναι κρίσιμη, αλλά σταθερή. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για το ατύχημα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.