Μαχαίρωσε 33 φορές επιβάτη λεωφορείου και ο οδηγός δεν έκανε τίποτα

Ενα σοκαριστικό βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας. Το βίντεο δείχνει έναν επιβάτη λεωφορείου στο Λας Βέγκας να μαχαιρώνει έναν άνδρα 33 φορές. Αυτό που προκάλεσε αίσθηση είναι το γεγονός ότι ο οδηγός του λεωφορείου δεν αντέδρασε ενώ δίπλα του το θύμα δεχόταν αλλεπάλληλα χτυπήματα και του φώναζε «άνοιξέ μου την πόρτα».

Τα τέσσερα λεπτά του τρόμου
Ο Άαρον Κόουλ, 59 ετών, κατηγορήθηκε για τη βάναυση δολοφονία του 30χρονου Ντομινίκ Λούκας στις 26 Φεβρουαρίου, μετά από διαμάχη που είχαν στο λεωφορείο.Όπως ειπώθηκε στη δίκη η φονική επίθεση με τα συνολικά 33 χτυπήματα διήρκεσε συνολικά τέσσερα λεπτά.

Τότε ήταν που ο οδηγός του λεωφορείου ενεργοποίησε ένα «κουμπί πανικού» για να καλέσει σε βοήθεια ενώ ο δράστης προχώρησε σε νέα χτυπήματα με μαχαίρι σε βάρος του θύματος.

Ο άτυχος 30χρονος κατέληξε από τα τραύματα που του προκάλεσε με το μαχαίρι ο 59χρονος. Όσο για τον οδηγό υποστήριξε ότι κράτησε κλειστές τις πόρτες του λεωφορείου για λόγους ασφαλείας των υπολοίπων επιβατών.

«Η πρώτη προτεραιότητα είναι η ασφάλεια του εαυτού σου, οπότε έπρεπε να διασφαλίσω ότι είμαι ασφαλής για να συνεχίσω να οδηγώ το λεωφορείο» δικαιολογήθηκε ο οδηγός του οχήματος για την αντίδρασή του.

Σύμφωνα με τη New York Post ο 59χρονος δράστης είχε συλληφθεί για επίθεση με φονικό όπλο δέκα ημέρες πριν το περιστατικό στο λεωφορείο. Τότε είχε αφεθεί ελεύθερος με τον δικαστή να κρίνει ότι «δεν αποτελεί σημαντικό κίνδυνο».

Σημειώνεται ότι το 1994 ο Κόουλ είχε συλληφθεί για ανθρωποκτονία σε δεύτερο βαθμό μετά από πυροβολισμούς σε βάρος ενός άνδρας στο Τέξας και είχε παραμείνει στη φυλακή για 23 χρόνια καθώς αποφυλακίστηκε το 2017.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.