Μακελειό στη Μόσχα – 40 νεκροί από ένοπλη επίθεση σε αίθουσα συναυλιών (βίντεο)

Πάνω από 100 τραυματίες

Τον θάνατο σκόρπισαν ένοπλοι στη Μόσχα, καθώς εισέβαλαν σε χώρο συναυλίας ανοίγοντας πυρ. Δεκάδες νεκροί και τραυματίες.

Σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης τρεις άνδρες φορώντας στολές παραλλαγής άρχισαν να πυροβολούν πριν ξεκινήσει συναυλία της ομάδας “Picnic” στον συναυλιακό χώρο Crocus City Hall, ενώ υπάρχουν αναφορές και για εκρήξεις, αλλά και για πολλούς νεκρούς και τραυματίες.

Τα ρωσικά μέσα κάνουν λόγω για τουλάχιστον 40 νεκρούς και πάνω από 100 τραυματίες.

Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, ενώ από το κτίριο βγαίνουν καπνοί. Υπάρχουν εγκλωβισμένοι στο κτίριο το οποίο καίγεται, ενώ ο χώρος απειλείται με κατάρρευση. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις του ρωσικού στρατού με το περιστατικό να αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατική ενέργεια.

Τα βίντεο που έρχονται από το σημείο προκαλούν σοκ, καθώς έχουν καταγραφεί οι ένοπλοι να πυροβολούν αδιακρίτως και να σκορπούν τον θάνατο.

Ήδη βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ενώ ιδιαίτερα σκληρές είναι οι εικόνες όπου άνθρωποι κείτονται νεκροί κι άλλοι προσπαθούν να σωθούν.

Δείτε τη στιγμή της επίθεσης:

 

 

 

 

 

 

Η κατάσταση μετά την επίθεση είναι τραγική, καθώς το κτίριο καίγεται και υπάρχουν πληροφορίες ότι έχουν εγκλωβιστεί μέσα πολλά άτομα.

 

“Άγνωστοι άνοιξαν πυρ στο Crocus City Hall. Σε εξέλιξη είναι η απομάκρυνση των ανθρώπων από τον χώρο”, δήλωσαν οι υπηρεσίες εκτάκτων περιστατικών στο πρακτορείο TASS.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.