Μακρόν: Ανυπόφορος ο ηθικός και πολιτικός κυνισμός του Πούτιν

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Mακρόν σε συνέντευξή του προς γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό έκανε λόγο για «ηθικό και πολιτικό κυνισμό» του Ρώσου προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν αναφορικά με την πρόταση του να δημιουργηθούν ανθρωπιστικοί διάδρομοι που επί της ουσίας θα υποχρεώνουν πολίτες μεγάλων πόλεων της Ουκρανίας να κατευθυνθούν προς την Ρωσία.

«Όλα αυτά δεν είναι σοβαρά είναι ηθικός και πολιτικός κυνισμός που μου είναι ανυπόφορος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γάλλος πρόεδρος.

Ο Εμανουέλ Mακρόν σ την ίδια συνέντευξή του προς τηλεοπτικό σταθμό ανέφερε επίσης ότι η κατάσταση στην Ουκρανία χειροτερεύει μέρα με τη μέρα, ότι η Γαλλία θα υποστηρίξει την Ουκρανία με όλα της τα μέσα, αλλά και ότι θέλει να σταματήσει τον πόλεμο χωρίς αυτή να εμπλακεί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.