Μακρόν για μεταρρύθμιση Ευρωζώνης: Η Γερμανία μετακινείται προς τις θέσεις μας

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η Γερμανία έχει κάνει βήματα προς τις θέσεις της Γαλλίας αναφορικά με τις μεταρρυθμίσεις στην Ευρωζώνη, δήλωσε την Πέμπτη ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.

«Η Γαλλία εξέφρασε μια νέα φωνή και φιλοδοξία στην Ευρώπη τον τελευταίο χρόνο», είπε ο Μακρόν απευθυνόμενος σε μέλη της γαλλικής κοινότητας του Μόντρεαλ στη διάρκεια επίσκεψής του στον Καναδά για τη σύνοδο κορυφής της Ομάδας των Επτά (G7) στο Κεμπέκ.

«Η Γερμανία αρχίζει να μετακινείται προς τη δική μας θέση και σκιαγραφεί την πρώτη αντίδρασή της σε αδρές γραμμές. Θα εργαστούμε μαζί για να προσθέσουμε περισσότερα» στο σχέδιο μεταρρύθμισης της Ευρωζώνης, πρόσθεσε ο πρόεδρος της Γαλλίας, μερικές ημέρες έπειτα από τη δημοσίευση μιας συνέντευξης της Γερμανίδας καγκελαρίου στην οποία η Άγκελα Μέρκελ παρουσίασε τις θέσεις του Βερολίνου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.