«Μαύρη» Κυριακή για τους Ρώσους – Μεγάλες απώλειες στα πεδία μάχης

Η Ουκρανία αποκρούει τις επιθέσεις που πραγματοποιεί κατά κύματα ο ρωσικός στρατός από την 24η Φεβρουαρίου και πλέον καταφέρνει πολύ σημαντικά πλήγματα στην «αρκούδα».

Βρισκόμαστε πλέον στο τέταρτο 24ωρο της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία η σημερινή ημέρα φαίνεται να είναι η χειρότερη για τους Ρώσους που είχαν τις μεγαλύτερες απώλειές τους.

Οι Ουκρανοί κάνουν λόγο για 4.300 νεκρούς Ρώσους στρατιώτες, κάτι που η Μόσχα δεν επιβεβαιώνει η Μόσχα σε κανένα σημείο. Μάλιστα, το Υπουργείο Άμυνας, έδωσε στην δημοσιότητα πίνακα με τις ρωσικές απώλειες:

Παράλληλα στα social media υπάρχουν πολλές αναφορές για κατεστραμμένα άρματα μάχης, Ρώσους αιχμάλωτους, διαλυμένα τανκ και εκτελέσεις σαμποτέρ.

Πανηγυρίζουν οι Ουκρανοί – 72 ώρες αντίστασης

Επαίνους στη γενναιότητα των Ουκρανών στρατιωτών και εθνοφυλάκων απηύθυνε το υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας και ο υπουργός Αλεξέι Ρέζνικοφ.

«Εβδομήντα δύο ώρες αντίστασης. Ο κόσμος δεν το πίστευε. Ο κόσμος αμφισβητούσε. Αλλά εμείς δεν υποχωρήσαμε, συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα να πολεμάμε τον Ρώσο εισβολέα. Δείξαμε στον κόσμο να μη φοβάται τη Ρωσία. Μη φοβάστε τους Ρώσους, να είστε δυνατοί και απωθήστε τους. Η υποστήριξη της Ουκρανίας πρέπει να είναι πιο δυνατή. Είμαστε υπεύθυνοι για την ασφάλειά σας» ανέφερε ο Ρέζνικοφ.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.