Μιλάει ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο της Κέιτ: «Την είδα με τα μάτια μου»

«Είδα την Κέιτ με τα μάτια μου» υποστηρίζει ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο με την έξοδο της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ από παντοπωλείο στο Γουίνδσορ το μεσημέρι του Σαββάτου (16.03.2024).

Ο 40χρονος Νέλσον Σίλβα εξέφρασε την απορία του για τις θεωρίες συνωμοσίας και δήλωσε στη Sun: «Αυτό είναι ένα βίντεο που δείχνει ξεκάθαρα Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Τους είδα με τα ίδια μου τα μάτια. Ήταν μια χαλαρή κατάσταση».

Διέψευσε όσους υποστηρίζουν ότι δεν ήταν η Κέιτ, χαρακτηρίζοντας μάλιστα παραληρηματικούς τους ισχυρισμούς και εξέφρασε την απορία του για το πώς άνθρωποι που δεν την έχουν δει ποτέ μπορεί να αμφισβητούν ότι είναι εκείνη.

Ένα όργιο θεωριών συνωμοσίας ακολουθεί το βίντεο με την πρώτη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον συνοδευόμενη από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ σε παντοπωλείο. Το βίντεο έρχεται δύο μήνες μετά την «εξαφάνιση» της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Οι συνωμοσιολόγοι επιμένουν ότι αυτή δεν ήταν η Κέιτ αλλά κάποια που της μοιάζει.

Επιμένουν ότι η κοπέλα στο βίντεο είναι πιο ψηλή, ενώ κάποιοι υποστήριξαν ότι το βίντεο τραβήχτηκε τον περασμένο Δεκέμβριο γιατί στο φόντο υπάρχουν χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Ο άνθρωπος ωστόσο που τράβηξε το επίμαχο βίντεο, που βρέθηκε στο παντοπωλείο τυχαία και έπεσε πάνω στην Κέιτ Μίντλετον, επιμένει ότι είναι εκείνη αφού την «είδε με τα μάτια του» και τα βάζει με τους συνωμοσιολόγους:

«Μα τι άλλο θέλετε για να την αφήσετε ήσυχη; Περίμενα ότι μετά το βίντεο θα ησύχαζαν, αλλά έχουν επενδύσει στο δράμα. Έχουν αφιερώσει τόση ενέργεια σε φήμες και ψέματα και δεν μπορούν να τραβήξουν την πρίζα» λέει ακόμα.

Το σοκ των υπαλλήλων του παντοπωλείου

«Είχα περίπου 40 λεπτά να “σκοτώσω” και αποφάσισα να πάρω μερικά προϊόντα. Μπήκα στο κατάστημα και στην αρχή πρόσεξα τις φιγούρες τους, στέκονταν κοντά στο τμήμα με τα ψωμιά. Μετά είδα την Κέιτ να γυρίζει ελαφρώς το κεφάλι της και είπα: “Ω, την ξέρω”. Πήγαν στο τμήμα με τα κρέατα και εγώ στάθηκα πίσω τους.

Μιλούσαν με το προσωπικό και γελούσαν. Δεν μπορούσα να ακούσω τι έλεγαν, αλλά το προσωπικό φαινόταν συγκλονισμένο με έναν ωραίο τρόπο.

Όταν πήγα να πληρώσω για τα προϊόντα μου, η κοπέλα στο ταμείο ήταν τόσο σοκαρισμένη, που μετά βίας ανέπνεε. Όλοι εκεί μέσα ήταν πολύ ενθουσιασμένοι. Ήταν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα.

Πήγα στο αυτοκίνητο και αποφάσισα να τραβήξω ένα βίντεο για να το μοιραστώ με την οικογένειά μου στην Πορτογαλία. Άρχισα να καταγράφω καθώς αυτοί (σσ. η Κέιτ και ο Γουίλιαμ) περπατούσαν προς το πάρκινγκ. Έδειχναν πολύ χαρούμενοι και χαλαροί» λέει και συνεχίζει ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο.

 

«Ο Γουίλιαμ ήταν προστατευτικός με την Κέιτ και σταμάτησα γρήγορα την καταγραφή γιατί δεν ήθελα να τους κάνω να νιώσουν άβολα. Περπάτησαν προς τα χωράφια. Υποθέτω ότι θα μπορούσαν να επιστρέψουν στο κτήμα του Γουίνδσορ περπατώντας», ανέφερε μιλώντας στη Sun, η οποία μαζί με το TMZ δημοσίευσε το αποκλειστικό βίντεο, που έκανε τον γύρο του κόσμου.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν είχε σκοπό να μοιραστεί το βίντεο αλλά ένας συνάδελφός του στο γραφείο, στον οποίο και το έδειξε, του είπε ότι αυτό το βίντεο θα μπορούσε να βάλει ένα τέλος σε όλες τις θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν για την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

«Ακόμα δεν νιώθω άνετα. Αλλά συνειδητοποίησα ότι αυτό το βίντεο με δύο ανθρώπους χαρούμενους και να ψωνίζουν θα μπορούσε να βοηθήσει να καταρρεύσουν όλες αυτές οι φήμες».

Ερωτηθείς τι θα έλεγε στους συνωμοσιολόγους, ο Νέλσον είπε: «Βρείτε ένα χόμπι. Βρείτε κάτι καλύτερο να κάνετε με τη μέρα σας από αυτό».

Δημοσιογράφος του BBC: «Προφανώς δεν είναι η Κέιτ»

Κάποιοι άλλοι φαίνεται ότι δεν πείθονται ότι η γυναίκα στο βίντεο είναι η Κέιτ Μίντλετον.

«Προφανώς δεν είναι η Κέιτ Μίντλετον» η γυναίκα που φωτογραφήθηκε να κάνει ψώνια με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, δήλωσε από την πλευρά της η αθλητικογράφος του BBC Σόνια ΜακΛόχλαν με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στην πλατφόρμα Χ.

Η ΜακΛόχλαν έγραψε χαρακτηριστικά πως «είναι τόσο προφανές ότι δεν είναι η Κέιτ».

«Ενοχλητικό που εφημερίδες, όπως οι Times, το αναφέρουν ως γεγονός. Αλλά δεν είναι αυτή. Δεν είμαι συνωμοσιολόγος, αλλά όλα είναι πολύ περίεργα», κατέληξε, σύμφωνα με την Dailymail.

Η δημοσιογράφος του BBC ανέφερε ακόμα σε ένα tweet, που πλέον έχει διαγραφεί πως και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα μπορούσε να έχει αντικατασταθεί από έναν ηθοποιό.

Νωρίτερα, η σωσίας της πριγκίπισσας της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον, η 43χρονη Heidi Agan, έλυσε τη σιωπή της και ξεκαθάρισε ότι δεν είναι εκείνη στο βίντεο αλλά «είναι 100% η Κέιτ Μίντλετον».

Μιλώντας στη Mirror, η Heidi Agan, η οποία υποδύεται επαγγελματικά την Κέιτ Μίντλετον εδώ και 12 χρόνια, τόνισε ότι πιστεύει 100% ότι η Κέιτ και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι όντως τα πρόσωπα που βλέπουμε στο βίντεο, καθώς η ίδια εκείνη την ώρα βρισκόταν στη δεύτερη δουλειά της, όπου παραδίδει μαθήματα χορού και θεάτρου.

«Ήμουν στη δουλειά εκείνη την ώρα, οπότε ξέρω ότι δεν είμαι εγώ. Πιστεύω 100% ότι είναι η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ σε αυτό το βίντεο».

Πληροφορίες από Sun, Dailymail

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.