Μυστηριώδης θάνατος 29χρονης – Το μήνυμα που βρέθηκε στα χέρια της

Μυστήριο επικρατεί γύρω από τον θάνατο της πορνοστάρ Κριστίνα Λισίνα, η οποία έπεσε από πολυώροφο κτίριο στην Αγία Πετρούπολη.

Σύμφωνα με τη “Sun”, η σορός της 29χρονης βρέθηκε κοντά σε ένα πολυώροφο συγκρότημα κατοικιών στην περιοχή Nevsky και ένα νόμισμα βρισκόταν στο χέρι της με χαραγμένες τις λέξεις: «Είσαι πάντα στην καρδιά μου».

Εικόνες από κάμερες ασφαλείας τη δείχνουν να μπαίνει στο συγκρότημα με κάτι που μοιάζει με ένα σακουλάκι με πατατάκια στα χέρια της λίγο πριν την πτώση της.

Ο σύντροφός της Rustam M ανακοίνωσε τον θάνατό της και ζήτησε χρήματα για την κηδεία της. «Η κοπέλα μου Kristina Lisina, γνωστή και ως Kris the foxx, πέθανε», έγραψε σε μια ανάρτησή του.

«Πρόσφατα παραπονιόταν στους φίλους της ότι αισθανόταν μοναξιά. Ήθελε να κάνει οικογένεια και να αγαπηθεί», αναφέρουν πληροφορίες από τη Ρωσία.

Η Kristina έχει δηλώσει παλιότερα σε συνέντευξή της ότι μπήκε στη βιομηχανία του πορνό, όταν απέτυχε να βρει τον δρόμο της, δουλεύοντας σε μια τράπεζα. «Μετακόμισα στην Αγία Πετρούπολη, δούλεψα σε μια τράπεζα για ακριβώς πέντε ημέρες και συνειδητοποίησα ότι δεν με ενδιέφερε. Δεν καταλαβαίνω τι να συζητήσω με αυτούς τους ανθρώπους», είχε πει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.