Νέες ανησυχίες για την υγεία του Τζο Μπάιντεν – Ρωτούσε «πού είναι» βουλευτής που πέθανε τον Αύγουστο σε τροχαίο

Νέες ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας του προκαλεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, καθώς κατά τη διάρκεια ομιλίας του ρωτούσε να μάθει «πού είναι η Τζάκι;», μιλώντας για μια βουλευτή που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο ενώ σε ένα άλλο πλάνο, φαίνεται πάλι να μιλάει… στο κενό.

Την ώρα της ομιλίας του στον Λευκό Οίκο για την πείνα, τη διατροφή και την υγεία στις ΗΠΑ, ο Τζο Μπάιντεν ρώτησε κατά λάθος, όπως φαίνεται, πού ήταν η βουλευτής Τζάκι Γουαλόρσκι, η οποία πέθανε σε τροχαίο τον περασμένο Αύγουστο, με τους χρήστες των social media να εκφράζουν πάλι ανησυχίες για την υγεία του.

«Η Τζάκι, πού είναι η Τζάκι;», ακούγεται να ρωτά ο 79χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ, για να του υπενθυμίσουν μάλλον ότι δεν βρίσκεται στη ζωή η εκλιπούσα βουλευτής του Κογκρέσου.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους εδώ, συμπεριλαμβανομένων των δικομματικών εκλεγμένων αξιωματούχων όπως ο βουλευτής McGovern, ο γερουσιαστής Braun, ο γερουσιαστής Booker, η Τζάκι, Τζάκι είσαι εδώ;» ακούγεται να λέει.

«Πού είναι η Τζάκι; Νόμιζα ότι θα ήταν εδώ — για να βοηθήσει να γίνει αυτό πραγματικότητα», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Τζο Μπάιντεν διορθώνοντας φαινομενικά το λάθος του.

Χαιρετούσε το κενό…

Όμως, δεν είναι μόνο αυτό το γεγονός που προκάλεσε ξανά ανησυχία για την υγεία του. Σε μια άλλη ομιλία του, φαίνεται σε βίντεο να ψάχνει και να τεντώνει το χέρι του στο κενό, εκεί όπου δεν βρίσκεται κανείς, παρά μόνο θάμνοι…

Η Τζιλ Μπάιντεν, αρχικά, χειροκροτά έντονα στο τέλος της ομιλίας και του κάνει νόημα να αποχωρήσουν από το βήμα του ομιλητή. Την ώρα που περπατούν, ο Τζο Μπάιντεν γυρνάει και κοιτάει πίσω του, ενώ φαίνεται να μιλάει και να τεντώνει το χέρι του, σαν να θέλει να χαιρετήσει κάποιον.

Όμως, εκεί δεν βρίσκεται κανείς και η Τζιλ Μπάιντεν κοιτάει ξανά πίσω της, για να δει αν ο πρόεδρος των ΗΠΑ την ακολουθεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.