Ντάνιελς: Ο γυμνός Τραμπ είναι σαν γέτι και μοιάζει με «μανιτάρι»

Πικάντικες λεπτομέρειες από την σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ περιλαμβάνουν τα αποκαλυπτικά απομνημονεύματα της πρωταγωνίστριας ερωτικών ταινιών, Στόρμυ Ντάνιελς, τα οποία έχουν τίτλο “Full Disclosure”.

Σε αυτά, η Ντάνιελς περιγράφει την αντίδρασή της όταν έμαθε ότι ο μεγιστάνας των ακινήτων θα διεκδικούσε το χρίσμα των ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, διερωτάται αν είναι κατάλληλος για Πρόεδρος και ισχυρίζεται ότι ο Τραμπ προσφέρθηκε να την βοηθήσει να κερδίσει στο ριάλιτυ τηλεπαιχνίδι του.

“Δεν πρόκειται να συμβεί, έλεγα τότε”, σημειώνει η Ντάνιελς αναφερόμενη στην προεκλογική καμπάνια του Τραμπ. “Δεν θέλει καν να γίνει Πρόεδρος”. Όσο όμως ο Τραμπ κέρδιζε έδαφος στις προκριματικές, τόσο η ίδια αισθανόταν ότι μπορεί να διατρέχει κάποιον κίνδυνο. Οι ιστορίες που είχε να πει για τον Τραμπ φάνταζαν όλο και πιο “ευαίσθητες”, ενώ, όπως ισχυρίζεται, την είχαν ήδη απειλήσει πριν από χρόνια, προκειμένου να μην πει πουθενά την ιστορία της με τον Τραμπ.

Οι στιγμές φόβου και αγωνίας, οι απόφασή της να υπογράψει συμφωνία σιωπής έναντι 130.000 δολαρίων, το ραντεβού της με τον Τραμπ, μία λεπτομερής περιγραφή των γενητικών του οργάνων και η αηδία που ένιωσε μετά, περιγράφονται στο βιβλίο, αντίτυπο του οποίου περιήλθε στην κατοχή του Guardian, που δημοσιεύει και τις σχετικές λεπτομέρειες.

Όπως αναφέρει η Στόρμι Ντάνιελς, στα χρόνια που ακολούθησαν όταν έβλεπε τον Τραμπ στην τηλεοράση σκεφτόταν “Έκανα σεξ με αυτό το πράγμα. Ίου”.

Ο Τραμπ έχει αρνηθεί ότι είχε σχέση με την Ντάνιελς αν και παραδέχθηκε ότι αποζημίωσε τον δικηγόρο του, Μάικλ Κόεν, για τα χρήματα που έλαβε η Ντάνιελς με αντάλλαγμα την σιωπή της.

Παρουσιάζοντας έναν Τραμπ γελοίο και ανασφαλή, το βιβλίο της Ντάνιελς αναμένεται να δημοσιευθεί εν μέσω προσπαθειών του Λευκού Οίκου να ελέγξει τις ζημιές τόσο από το βιβλίο του Bob Woodward “Fear”, το οποίο παρουσιάζει ένα αμερικανό Πρόεδρο ανίκανο και ανεπαρκή, όσο και από την ανώνυμη επιστολή που δημοσιεύθηκε στους New York Times και ισχυρίζεται ότι οι επιτελείς του Λευκού Οίκου αγνοούν και υπονομεύουν τις εντολές του Τραμπ.

Η ζωή της Ντάνιελς και η γνωριμία της με τον Τραμπ

Στο βιβλίο της Ντάνιελς γίνεται αναλυτική αναφορά στην απόφασή της να δημοσιεύσει την ιστορία της με τον Τραμπ πριν τις εκλογές και μετά από χρόνια που κρατούσε την σχέση αυτή κρυφή. Η δημοσιοποίησή της σήμαινε ότι η ίδια και η κόρη της θα ήταν λιγότερο ευάλωτες σε επιθέσεις, αναφέρει και περιγράφει ξανά την ιστορία με έναν μεγαλόσωμο άντρα να την πλησιάζει σε ένα πάρκινγκ και να την προειδοποιεί να μην μιλήσει πουθενά για την σχέση της με τον αμερικανό μεγιστάνα. Ο Τραμπ έχει πολλάκις χαρακτηρίσει την ιστορία αυτή “απάτη”.

Ξεκινώντας από τα παιδικά χρόνια της Ντάνιελς στην Λουιζιάνα, περιγράφει την φτώχεια, την φτώχεια, την παραμέληση και την σεξουαλική κακοποίηση που η Ντάνιελς, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Stephanie Clifford, βίωσε από την ηλικία των εννέα ετών.

Ιστορίες από την αμερικανική ύπαιθρο, οι πρώτες της εμπειρίες ως στρίπερ, ενώ ήταν ακόμη στο λύκειο και η είσοδός της στον κόσμο του πορνό που την έκανε να εξελιχθεί σε μία βραβευμένη σκηνοθέτιδα, σεναριογράφο και πρωταγωνίστρια. Υπό αυτήν της την ιδιότητα παρακολούθησε και το τουρνουά γκολφ με διασημότητες στην λίμνη Ταχόε της Καλλιφόρνιας το 2006 όπου συνάντηδσε για πρώτη φορά τον Τραμπ. “Φορούσε ένα κόκκινο καπέλο σαν αυτά που αργότερα θα έγραφαν “Κάντε την Αμερική Σπουδαία Ξανά”, το προεκλογικό σλόγκαν του που κανείς δεν είχε προβλέψει.

Όπως γράφει η διάσημη πορνοστάρ, οι σωματοφύλακες του Τραμπ την κάλεσαν για δείπνο, το οποίο αποδείχτηκε πρόσκληση για το ρετιρέ του Τραμπ και μπαίνει σε λεπτομέρειες που δεν είχε αναφέρει στο παρελθόν. Περιγράφει το πέος του Τραμπ ως “μικρότερο από τον μέσο όρο, αλλά όχι τρομακτικά μικρό”.

“Ξέρει ότι έχει ασυνήθιστο πέος”, αναφέρει η Ντάνιελς. “Έχει ένα μεγάλο κεφάλι σαν μανιτάρι. Σαν σκαμπό”.

“Ξάπλωνα, ενοχλημένη που με γαμ…σε ένας τύπος με τρίχες εφηβαίου σαν το Γέτι των Ιμαλαΐων και ένα πέος σαν τον χαρακτήρα του Μανιταρούλη από το Μάριο Καρτ”.

“Ήταν το λιγότερο εντυπωσιακό σεξ που έκανα ποτέ, αλλά από ό,τι φαίνεται ο Τραμπ δεν μοιραζόταν την ίδια άποψη.

Η φερόμενη σχέση της Ντάνιελς με τον Τραμπ περιλαμβάνει και μία συνάντησή τους το 2007, όπου όπως αναφέρει βρέθηκε με τον αμερικανό Πρόεδρο σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου παρακολουθούσαν ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα με καρχαρίες, όταν ο Ντόναλντ Τραμπ δέχτηκε τηλεφώνημα από την Χίλαρυ Κλίντον, η οποία ήταν τότε αντιμέτωπη με τον Μπαράκ Ομπάμα για το χρίσμα των Δημοκρατικών.

“Είχαν μία ολόκληρη συζήτηση”, αναφέρει η Ντάνιελς, προσθέτοντας ότι ο Τραμπ κατά την συνομιλία του με την Χίλαρυ, επαναλάμβανε την φράση “το σχέδιό μας”. Όπως προσθέτει η συγγραφέας, “ακόμη και όταν μιλούσε με την Χίλαρυ, η προσοχή του ήταν στους καρχαρίες”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.