Ντάουνινγκ Στριτ: Σταθερή η κατάσταση του Τζόνσον – Ανταποκρίνεται στη θεραπεία

Η κλινική κατάσταση του Βρετανού πρωθυπουργού παραμένει σταθερή και ανταποκρίνεται στη θεραπεία, ενημέρωσε εκπρόσωπος της Ντάνουνινγκ Στριτ σήμερα, ενόσω ο Μπόρις Τζόνσον νοσηλεύεται για δεύτερη μέρα σε μονάδα εντατικής θεραπείας σε νοσοκομείο του Λονδίνου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, η διάθεση του Βρετανού πρωθυπουργού παραμένει καλή. Ο Μπόρις Τζόνσον διακομίστηκε στο νοσοκομείο St Thomas’ αργά το βράδυ της Κυριακής, καθώς παρουσίαζε πυρετό και βήχα για περισσότερο από 10 μέρες.

Ο 55χρονος Βρετανός πρωθυπουργός υποστηρίζεται με οξυγόνο, αλλά η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και η διάθεσή του καλή, δήλωσε χθες και ο υπουργός Εξωτερικών Ντομινίκ Ράαμπ, ο οποίος έχει αναλάβει τα καθήκοντά του. Σύμφωνα με την Ντάουνινγκ Στριτ, ο Τζόνσον δεν έχει πνευμονία ούτε αναπνέει με μηχανική υποστήριξη.

Η προσωπική μάχη του Τζόνσον με τον Covid-19 έχει κλονίσει την κυβέρνηση, καθώς η Βρετανία διανύει την τρίτη εβδομάδα lockdown και εισέρχεται στην πιο φονική φάση της πανδημίας, όπως τη χαρακτηρίζουν οι επιστήμονες. Μέχρι στιγμής, 6.159 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τον νέο κορωνοϊό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.