Ντέμι Μουρ: Γυμνή σε εξώφυλλο στα 56 της – Η αποκάλυψη για τον αλκοολισμό

Η Ντέμι Μουρ ποζάρει για το εξώφυλλο του Harper Bazaar φορώντας μόνο ένα μεγάλο φούξια καπέλο. Η ηθοποιός, που τολμάει να ποζάρει γυμνή στα 56 της χρόνια, επιλέγει μ’ αυτόν τον τρόπο να αποκαλυφθεί. Και όχι μόνο εξωτερικά.
«Γίνε ο καλύτερος εαυτός σου σε κάθε ηλικία», είναι ο τίτλος στο εξώφυλλο του περιοδικού με υπότιτλο: «Δείξε καλύτερη γυμνή». Η Ντέμι Μουρ τα αποκαλύπτει όλα: Μιλάει για την αγάπη, την απώλεια και τη νίκη της ενάντια στις εξαρτήσεις.

Στη συνέντευξή της, η Μουρ μιλάει για τη δύσκολη παιδική ηλικία, η οποία και τελειωσε οριστικά όταν πάλευε να σώσει τη μητέρα της από την αυτοκτονία. «Το επόμενο που θυμάμαι είναι να χρησιμοποιώ τα μικρά παιδικά δάχτυλά μου, προκειμένου να βγάλω τα χάπια που είχε προσπαθήσει να καταπιεί η μητέρα μου από το στόμα της, ενώ ο πατέρας μου το κρατούσε ανοιχτό και μου έλεγε τι να κάνω» λέει για την τραυματική εμπειρία της. Όπως εξομολογείται «κάτι βαθιά μέσα μου άλλαξε τότε και δεν επανήλθε ποτέ. Η παιδική μου ηλικία είχε τελειώσει».«Σαν γυναίκα μητέρα και σύζυγος, υπάρχουν ορισμένες αξίες που κρατώ ιερές και σε αυτό το πνεύμα αποφάσισα να προχωρήσω στη ζωή μου», λέει σε άλλο σημείο της συνέντευξή της η Μουρ, που πόζαρε γυμνή τελευταία φορά για εξώφυλλο περιοδικού το 1991.

Η ηθοποιός μιλά και για τα προβλήματα που είχε με το αλκοόλ, μια εξάρτηση που απέκτησε στα 20 της χρόνια, την «ξαναβρήκε» στα 40 της και κατάφερε να τη νικήσει την τελευταία δεκαετία της ζωής της.

«Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να γεννήσω φυσιολογικά, δεν ήθελα να χάσω στιγμή. Και γι αυτό βίωσα τον πόνο. Με τον ίδιο τρόπο, το να παραμένω νηφάλια σημαίνει πως δεν θέλω να χάνω στιγμές από τη ζωή μου, ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως υποβάλω τον εαυτό μου σε κάποιον πόνο», καταλήγει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.