Ο 15χρονος που σκότωσε 3 σε σχολείο υποδύθηκε τον αστυνομικό για να σκοτώσει περισσότερους

Τον θάνατο τριών παιδιών ηλικίας 14, 16 και 17 ετών και τον τραυματισμό άλλων οχτώ ατόμων ορισμένοι εκ των οποίων δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή θρηνούν οι ΗΠΑ μετά το νέο περιστατικό επίθεσης σε σχολείο με δράστη αυτή τη φορά έναν 15χρονο το απόγευμα της Τρίτης.

Ο αγνώστων στοιχείων ακόμα 15χρονος δράστης δεν δίστασε, μάλιστα, να υποδυθεί και τον αστυνομικό σε μια προσπάθεια να μεγαλώσει τον αριθμό των θυμάτων του όπως φαίνεται σε βίντεο-ντοκουμέντο που κατέγραψαν μαθητές του σχολείου στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ όπου πραγματοποιήθηκε η επίθεση.

Στο βίντεο ακούγεται η φωνή του 15χρονου να λέει σε μαθητές που είχαν κρυφτεί μέσα στην τάξη τους «είμαι από το γραφείο του σερίφη, είναι ασφαλές να βγείτε έξω».

«Δεν ξέρουμε ποιος είναι αυτός» ακούγεται να λέει μια από τις μαθήτριες με έναν άλλο μαθητή να απαντά στη φωνή «δεν το ρισκάρουμε τώρα να βγούμε έξω». «Εντάξει, τότε απλά ανοίξτε την πόρτα μου και δείτε τα μάτια μου, μπρο» απάντησε με τη σειρά του ο δράστης επιμένοντας στην προσπάθεια του να προσελκύσει περισσότερα θύματα.

Η τελευταία του λέξη, όμως, το «μπρο» ήταν αυτή που τελικά τον πρόδωσε με τους μαθητές να αντιλαμβάνονται ότι κανείς αστυνομικός δεν θα τη χρησιμοποιούσε. «Είπε μπρο. Κόκκινη σημαία» φώναξε ένα από τους μαθητές με τους συμμαθητές του να βγαίνουν έντρομοι από το παράθυρο της σχολικής αίθουσας.

Ο 15χρονος δράστης ο οποίος ήταν μαθητής στο σχολείο συνελήφθη πέντε λεπτά μετά την ενημέρωση της αστυνομίας από τους μαθητές και τους γονείς που κάλεσαν στην Άμεση Δράση καλώντας σε βοήθεια για τους πυροβολισμούς που έπεφταν «βροχή».

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας «οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη, είχε ακόμα μαζί του το όπλο και τον συνέλαβαν» προσθέτοντας ότι μέχρι στιγμής τα κίνητρα του 15χρονου είναι άγνωστα.

Όπως ανακοινώθηκε από την επίθεση έχασαν τη ζωή τους ένα 16χρονο αγόρι και δύο κορίτσια ηλικίας 14 και 17 ετών ενώ ανάμεσα στους οχτώ τραυματίες βρίσκεται και μια δασκάλα μητέρα έξι παιδιών η οποία έχει διασωληνωθεί και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

 

 

Πηγή: newsbomb.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.