«Ο γάμος μας είχε γίνει ανυπόφορος»

Την ώρα που ο Μπόρις Τζόνσον ετοιμάζεται να γιορτάσει αύριο μία εβδομάδα γάμου με την νέα του αγαπημένη Κάρι Σίμοντς, η πρώην σύζυγός του έλυσε για πρώτη φορά τη σιωπή της. Και δεν είχε κολακευτικά πράγματα να πει για τον επί 25 χρόνια σύζυγό της.

Η Μαρίνα Γουίλερ, η γυναίκα που μοιράστηκε επί σχεδόν τρεις δεκατίες τη ζωή της με τον ισχυρό άνδρα της Ντάουνινγκ Στριτ, αποκαλύπτει ότι εκείνη έδωσε τέλος στο γάμο τους γιατί πλέον «είχε γίνει ανυπόφορος», όπως γράφει η Daily Mail.

Η Μαρίνα Γουίλερ και ο Μπόρις Τζόνσον που απέκτησαν μαζί τέσσερα παιδιά, χώρισαν το 2018 όταν άρχισε να γίνεται γνωστή η σχέση του πρωθυπουργού με την Κάρι Σίμοντς, υπεύθυνη επικοινωνίας τότε των Τόρις. Το διαζύγιό τους εκδόθηκε τον Νοέμβριο του 2020.

Δεν μπορούσε να ανεχθεί άλλο την απιστία του
Mία βιογραφία του ζεύγους που κυκλοφόρησε πρόσφατα γράφει ότι η κα Γουίλερ έληξε το γάμο της «γιατί δεν μπορούσε να ανεχθεί άλλο την απιστία του».«Το σχέδιο του Θεού από ό,τι φαινόταν, είχε πάει στραβά», θυμάτα την δύσκολη περίοδο που πέρασε πριν από δύο χρόνια, όταν είχε διαγνωστεί με καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, την ώρα που οργίαζαν οι φήμες για τη σχέση του Μπόρις με την τρίτη του πλεον σύζυγο.

«Τα τέσσερα παιδιά μου και εγώ είχαμε πάντα να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις. Ο 25ετής γάμος μου είχε γίνει ανυπόφορος, οπότε τον τερμάτισα. Η όλη ιστορία με έφθειρε, άρα γιατί έπρεπε να την ανεχθώ περισσότερο;» λέει.

Το ταξίδι στην Ινδία και τις ρίζες της
Και πρόσθεσε : «Φυσικά δεν λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο ο καρκίνος». Ούτε η ζωή. «Δύο χρόνια μετά, μπορώ να δω ότι ήμουν τυχερή», λέει η Μαρίνα, η οποία είναι πλέον είναι απόλυτα υγιής, έχει ξεκινήσει μία καινούρια ζωή και σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται να ετοιμάζει τα απομνημονεύματά της.Το τελευταίο διάστημα η πρώην κυρία Τζόνσον καθάρισε όπως λέει το μυαλό της και άρχισε ένα «ταξίδι ανακάλυψης» με στόχο το παρελθόν και τις ρίζες της, ταξιδεύοντας στη Σαργκόντα του σημερινού Πακιστάν,γενέτειρα της μητέρας της.

Το βραβείο λογοτεχνίας και η νέα ζωή
Δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων, συγγραφέας και αρθρογράφος η Μαρίνα Γουίλερ προτάθηκε πρόσφατα για ένα κορυφαίο λογοτεχνικό βραβείο για το πρώτο της μη νομικό βιβλίο της με τίτλο Τhe Lost Homestead. Στο πόνημά της επιχειρεί να φωτίσει το οικογενειακό ιστορικό και τις ρίζες της μητέρας της.«Είναι η ιστορία μιας γυναίκας που αναδύεται από τις στάχτες της και ανακτά τον έλεγχο της ζωής της», λέει η πρώην σύζυγος του Μπόρις Τζόνσον, για τον βαθύτατα προσωπικό της έργο, αφιερωμένο στην ταραγμένη οικογενειακή της ιστορία της που επιλέχθηκε στη λίστα με τους «φιναλίστ» για ένα κορυφαίο λογοτεχνικό βραβείο.

Η κα Γουίλερ προτάθηκε για το Βραβείο Christopher Bland, με έπαθλο 10.000 λίρες που απονέμεται από τη Βασιλική Εταιρεία Λογοτεχνίας σε συγγραφείς ηλικίας 50 ετών και άνω.Οσο για το επόμενο εγχείρημά της, η ίδια αφήνει όλα τα σενάρια ανοιχτά. «Θα ήθελα να ασχοληθώ περισσότερο με τη μη μυθοπλασία, αλλά με ιντριγκάρει επίσης η σκέψη για κάτι εντελώς διαφορετικό – κωμωδία ή κάτι τέτοιο, γιατί να μην το δοκιμάσω και αυτό;» λέει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.