Ο Μόργκαν Φρίμαν ζήτησε συγγνώμη μετά από κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση

Συγγνώμη ζήτησε ο Αμερικανός ηθοποιός Μόργκαν Φρίμαν, μετά από κατηγορίες που διατύπωσαν σε βάρος του, για σεξουαλική παρενόχληση, οκτώ γυναίκες.

«Όποιος με γνωρίζει ή έχει συνεργαστεί μαζί μου ξέρει ότι δεν είμαι κάποιος που εσκεμμένα θα ήθελε να αναστατώσει ή να κάνει κάποιον να αισθανθεί άβολα. Ζητάω συγγνώμη σε οποιοδήποτε πρόσωπο έκανα να αισθανθεί άβολα ή ότι δεν το σεβόμουν. Δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου» τόνισε ο ηθοποιός σε μήνυμά του.

Μια νεαρή βοηθός παραγωγής που εργάστηκε το 2015 στα γυρίσματα της ταινίας «Εκδίκηση με Στυλ» κατήγγειλε ότι ο Φρίμαν την παρενόχλησε, ενώ σχολίαζε το σώμα της.

Μια άλλη γυναίκα, μέλος της ομάδας παραγωγής της ταινίας «Η συμμορία των μάγων» (2013), κατήγγειλε μια παρόμοια συμπεριφορά, λέγοντας ότι ο Φρίμαν την παρενόχλησε όπως και άλλες βοηθούς.

Ο 80χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει ιδρύσει μια εταιρεία παραγωγής, τη «Revelations Entertainment», και επτά γυναίκες που μίλησαν στο CNN τη χαρακτήρισαν ως ένα περιβάλλον εργασίας που έσφυζε από περιστατικά παρενόχλησης, μερικές φορές παρουσία ή και με την επικρότηση της συνεργάτιδάς του και συνιδρύτριας της εταιρείας, Λόρι Μακρέρι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.