Οι πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου: Ποιος μπήκε σφήνα στους Μπέζος – Γκέιτς

Ένα νέο πρόσωπο φιγουράρει πλέον ανάμεσα στον ιδρυτή της Amazon Τζεφ Μπέζος και τον συνιδρυτή της Microsoft Μπιλ Γκέιτς, στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου.

Πρόκειται για τον Γάλλο πρόεδρο του ομίλου ειδών πολυτελείας LVMH, Μπερνάρ Αρνό, ο οποίος είναι πλέον ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος που πλανήτη.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του Forbes, πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο παραμένει ο Τζεφ Μπέζος, με περιουσία που αγγίζει τα 165 δισ. δολάρια. Ο Τζεφ Μπέζος παραμένει στην κορυφή ακόμη και αν αφαιρεθούν από αυτό το ποσό τα περίπου 40 δισ. δολάρια που θα λάβει η πρώην σύζυγός του Μακένζι Μπέζος, μετά το πρόσφατο διαζύγιό τους.

Ακολουθεί ο 70χρονος Αρνό, η περιουσία του οποίου εκτιμάται στα 105 δισ. δολάρια, ενώ περίπου στα 104 δισ. δολάρια αποτιμάται η περιουσία του τρίτου της λίστας, Μπιλ Γκέιτς.

Κατά το πρακτορείο Bloomberg, ο Αρνό έχει αποκομίσει κέρδη 39 δισ. από την αρχή της χρονιάς, δηλαδή τα υψηλότερα ανάμεσα στους 500 πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη το 2019.

Ο επενδυτής Γουόρεν Μπάφετ και ο πρόεδρος του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα των πλουσιότερων του πλανήτη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.