Όταν ο Χάρι ερωτεύτηκε τον Άγιο Βασίλη – Ένα σποτ που υπενθυμίζει πως δεν υπάρχουν στερεότυπα στην αγάπη

Η διαφήμιση ξεκινά με τον Χάρι να βλέπει για πρώτη φορά τον Άγιο Βασίλη στο σαλόνι του, όπου συναντιούνται τα βλέμματά τους.

Την επόμενη χρονιά, ο Άγιος Βασίλης καθυστερεί λίγο επειδή χαζεύει τον Χάρι να ροχαλίζει στον καναπέ. Έπειτα η σχέση τους αρχίζει να εξελίσσεται, όμως μόνο για μία μέρα κάθε χρόνο.

Έτσι ο Χάρι νιώθει μεγάλη μοναξιά μέχρι να συναντηθούν ξανά, καθώς ο Άγιος Βασίλης δεν έχει χρόνο για εκείνον λόγω δουλειάς. Αποφασίζει λοιπόν να του γράψει ένα γράμμα.

Τότε, έρχονται οι υπηρεσίες των ταχυδρομείων (Posten Norge), για να αναλάβουν τις αποστολές των δώρων στον κόσμο, ώστε τα δύο άτομα να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί!

Σε μια επίσκεψη, ο Άγιος Βασίλης λέει στον Χάρι: «Ροχαλίζεις. Θα επιστρέψω το επόμενο έτος». Τον επόμενο χρόνο, ο Άγιος Βασίλης του λέει: «Έχω πολλά δώρα να παραδώσω. Θα επιστρέψω τον επόμενο χρόνο. Φαίνομαι ωραίος;».

Το σποτ είναι μια υπενθύμιση για τα δικαιώματα της LGBTQ+ κοινότητας, τα οποία δεν ήταν πάντοτε δεδομένα, με κάποια εξ αυτών συνεχίζουν να διεκδικούνται.

Η λεζάντα στο τέλος λέει: «Το 2022, θα περάσουν 50 χρόνια από τότε που έγινε νόμιμο να αγαπάς όποιον θέλεις στη Νορβηγία».

Δείτε το βίντεο

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.