Πατέρας και κόρη συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια

Σαράντα ολόκληρα χρόνια μετά από τη γέννησή της, η Αμερικανίδα Τζουλ Τζάσταμοντ είχε την πρώτη της συνάντηση με τον 63 ετών πατέρα της, μετά από μία αναζήτηση χρόνων.

Γνωρίζοντας για αρκετά χρόνια ελάχιστα στοιχεία για τον πατέρα της, η Τζουλ παρέμενε στο «σκοτάδι» για αρκετές δεκαετίες.

Όπως της είχε πει η μητέρα της, ο πατέρας της Τζουλ είχε εργαστεί για λίγο, στα μέσα της δεκαετίας του 1970, στο μπαρ «Neary’s», στο Πάλισεϊντς Παρκ του Νιου Τζέρσεϊ.
Τα μοναδικά άλλα στοιχεία που γνώριζε η Τζουλ, ήταν πως ο πατέρας της ήταν Ιταλός, με το μικρό του όνομα να είναι Αλ.

Αδυνατώντας να συλλέξει περισσότερα στοιχεία από συγγενείς και φίλους, η Τζουλ αποφάσισε να δημοσιεύει την ιστορία της με μία ανάρτηση στο Facebook, σε σελίδα της περιοχής όπου βρισκόταν το κλειστό πλέον μπαρ.

Χάρη στην κινητοποίηση των υπολοίπων χρηστών του Διαδικτύου, κατέστη δυνατό να εντοπιστεί ο πρώην ιδιοκτήτης του καταστήματος, με την Τζουλ να έρχεται σε επικοινωνία μαζί του, ρωτώντας τον αν είχε κάποιον υπάλληλο με το όνομα Αλ στα μέσα της δεκαετίας του 1970.

Ευτυχώς για την Τζουλ, ο πρώην καταστηματάρχης θυμήθηκε αμέσως ότι τη διετία 1976-77, στο μαγαζί του εργάστηκε ο Αλ Ανουντσιάτα, ιταλικής καταγωγής.

Έχοντας μάθει πλέον το όνομα του πατέρα της, η Τζουλ τον εντόπισε, ρωτώντας τον σε γραπτό μήνυμα αν είναι ο Αλ. «Ίσως να γνωρίζεις τη βιολογική μου μητέρα. Τη λένε Λίντα», πρόσθεσε η Τζουλ.

Όπως ανέφερε ο 63χρονος πλεον Αλ, όταν η μητέρα της Τζουλ έμαθε πως ήταν έγκυος, του είχε πει πως ο πατέρας του παιδιού ήταν ένας άλλος άνδρας, με εκείνον να την πιστεύει και να απομακρύνεται από αυτήν.

Αφού πραγματοποίησαν τεστ DNA, το οποίο αποδεικνύει τη συγγένεια πρώτου βαθμού που έχουν, πατέρας και κόρη συναντήθηκαν για πρώτη φορά την περασμένη εβδομάδα, δηλώνοντας έτοιμοι για μια νέα αρχή και δίνοντας την υπόσχεση να παραμείνουν κοντά ο ένας στον άλλον.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.