Πετάει, πετάει: Το μπαλόνι με το μωρό – Τραμπ πάνω από το βρετανικό κοινοβούλιο

Το μπαλόνι με την μορφή του Ντόναλντ Τραμπ ως οργισμένο μωρό υψώθηκε πάνω από το βρετανικό κοινοβούλιο και είναι ίσως η πιο… “ενθουσιώδης” υποδοχή που θα μπορούσε να αναμένει ο Αμερικανός πρόεδρος από την καταστροφική του επίσκεψη στη Βρετανία.

Και πράγματι, δεν θα περίμενε κανείς τίποτε λιγότερο από την επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πραγματοποιώντας την επίσκεψή του ενάμιση χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του (πράγμα ανήκουστο για τις σχέσεις ΗΠΑ – Βρετανίας), κατάφερε να “τορπιλίσει” το σχέδιο της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι για το Brexit, να δηλώσει ότι καταλληλότερος πρωθυπουργός θα ήταν ο άρτι παραιτηθείς ΥΠΕΞ Μπόρις Τζόνσον και να εξαπολύσει επίθεση κατά του δημάρχου του Λονδίνου Σαντίκ Χαν.

Ο τελευταίος είναι και αυτός που έδωσε την άδεια για να “πετάξει” στον ουρανό της πρωτεύουσας το μωρό – Τραμπ κατά τη διάρκεια της παραμονής του Αμερικανού προέδρου στο Λονδίνο.

Πάντως, το event παρακολούθησε πλήθος κόσμος επευφημώντας και δείχνοντας ότι είναι περισσότερο στο πλευρό του δημάρχου, παρά του κ. προέδρου…

Live: Baby Trump Balloon to fly above Parliament

Live: Baby Trump Balloon flies over Parliament Square (part 1)

Gepostet von Ruptly am Freitag, 13. Juli 2018

ΠΗΓΗ news247.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.