Πέθανε η Kirstie Alley

Η είδηση πως η Κίρστι Άλεϊ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών βύθισε στο πένθος το Χόλιγουντ. Η γνωστή ηθοποιός έγινε μάχη με τον καρκίνο, χωρίς πολλοί να γνωρίζουν την περιπέτεια της υγείας της.

Η Κίρστι Άλεϊ είχε τιμηθεί με δυο Emmy και μια Χρυσή Σφαίρα. Η μάχη της με τον καρκίνο ήταν πολύ σύντομη, αφού η ηθοποιός έμαθε πριν από πολύ λίγο καιρό πως νοσεί. Το θάνατό της, τη Δευτέρα (05.12.2022) ανακοίνωσαν με μια συγκινητική ανάρτηση στο twitter τα παιδιά της, Τρού και Λίλι Πάρκερ.

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η καταπληκτική, δυναμική και αγαπημένη μητέρα έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο, ο οποίος εντοπίστηκε μόλις πρόσφατα.

Ήταν στο πλευρό της η οικογένειά της και πάλεψε με μεγάλη δύναμη τον καρκίνο, αφήνοντάς μας με τη βεβαιότητα της ατελείωτης χαράς για τη ζωή και τις όποιες περιπέτειες είναι μπροστά μας.

Όσο εντυπωσιακή ήταν στην οθόνη, ήταν ακόμη πιο καταπληκτική μητέρα και γιαγιά.

Είμαστε ευγνώμονες την καταπληκτική ομάδα γιατρών και νοσηλευτών στο Κέντρο Καρκίνου Moffitt για τη φροντίδα τους.

Η ζέση και το πάθος της μητέρας μας για τη ζωή, τα παιδιά της, τα εγγόνια της και τα πολλά ζώα της, για να μην αναφέρουμε στην αιώνια χαρά της δημιουργίας, ήταν απαράμιλλη και μας αφήνουν την έμπνευση για να ζήσουμε τη ζωή στο έπακρο, όπως έκανε εκείνη.

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και τις προσευχές και ζητάμε το σεβασμό στην ιδιωτικότητά μας αυτή τη δύσκολη στιγμή”, αναφέρουν τα παιδιά της Κίρστι Άλεϊ στο μήνυμά τους.

Δεν είναι γνωστός ο τύπος του καρκίνου που αντιμετώπισε η Kirstie Alley.

Κέρδισε αναγνώριση αλλά και βραβεία για το ρόλο της στη σειρά Cheers ως Rebecca Howe (1987-1993). Για την ερμηνία της αυτή κέρδισε Emmy και Χρυσή Σφαίρα το 1991. Το δεύτερο Emmy της καριέρας της το κέρδισε για το ρόλο στην τηλεταινία David’s Mother.

Βέβαια, πολλοί είναι αυτοί που θα θυμούνται την Kirstie Alley για το ρόλο της στις ταινίες “Κοίτα ποιος μιλάει” με τον Τζον Τραβόλτα συμπρωταγωνιστή.

Η Kirstie Alley γεννήθηκε στη Γουίτσιτα του Κάνσας στις 12 Ιανουαρίου 1951. Η καριέρα της ξεκίνησε από τα… άστρα, αφού το 1982 έπαιξε την υποπλοίαρχο Σάαβικ στο Star Trek II: The Wrath of Khan.

Αλλά η “εκτόξευση” ήρθε με το Cheers, την εμβληματική κωμική σειρά του NBC, όπου η Kirstie Alley πρωταγωνίστησε από το 1987 έως το 1993.

Αν και η τηλεόραση ήταν η πρώτη της “αγάπη”, έπαιξε και σε πολλές ταινίες όπως: Θερινό σχολείο (1987), Φονική καταδίωξη (Shoot to Kill) (1988), Κοίτα ποιος μιλάει (1989), Sibling Rivalry (1990), Μπερδέματα για δύο (1995), Διαλύοντας τον Χάρι (του Γούντι Άλεν, 1997), Drop-Dead Gorgeous (1999).

Για το ρόλο της στη σειρά του NBC, Veronica’s Closet (1997-2000) η Kirstie Alley κέρδισε άλλες δυο υποψηφιότητες για Emmy και Χρυσή Σφαίρα.

Αργότερα, έκανε και reality για τη ζωή της, ενώ είχε συμμετάσχει και στο Dancing With The Stars.

Το 2013, επέστρεψε στην ηθοποιία αλλά με μια σύντομη τηλεοπτική κωμική σειρά Kirstie και το 2016 συμμετείχε στη δεύτερη σεζόν της κωμωδίας τρόμου Scream Queens, παίζοντας το ρόλο της Ίνγκριντ Χόφελ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.