Πέθανε το 22 μηνών μωρό που υπέστη ηλεκτροπληξία

Στη γειτονιά των αγγέλων πέταξε το απόγευμα του Σαββάτου το 22 μηνών αγοράκι, το οποίο υπέστη ηλεκτροπληξία το πρωί της Παρασκευής (8/6), ενώ βρισκόταν μηνών στο σαλόνι της οικίας του, στην περιοχή Ύψωνα, στη Λεμεσό.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε χθες το μεσημέρι, διασωληνωμένο στην Εντατική Μονάδα Παίδων του Μακαρείου Νοσοκομείου, σε κρίσιμη κατάσταση, ωστόσο δυστυχώς δεν κατάφερε και υπέκυψε.

Αύριο, Κυριακή αμένεται να διενεργηθεί νεκροτομή επί της σορού άτυχου αγοριού από τον Ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους.

Οι πληροφορίες του philenews να αναφέρουν ότι το μωρό έφερε στο ένα χέρι εικόνα εξόδου ηλεκτρικού ρεύματος.

Το χρονικό
Το τραγικό ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 9:00 το πρωι της Παρασκευής, όταν η 37χρονη μητέρα του ασχολείτο με εργασίες στην κουζίνα ενώ στη συνέχεια θα αναχωρούσε μαζι με το παιδακι της, από το σπίτι.

Μέσα σε πολύ λίγα λεπτά, το αγοράκι εντοπίστηκε από τη μητέρα του, αναίσθητο στο σαλόνι του σπιτιού, δίπλα από ηλεκτρική σκούπα η όποια ήταν συνδεδεμένη στην πρίζα. Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews, οι έρευνες της Αστυνομίας επικεντρώνονται στις συνθήκες του ατυχήματος ενώ εξετάζουν κατά ποσό το αγοράκι έβγαλε και έβαλε το καλώδιο της ηλεκτρικής σκούπας από την πρίζα.

Να σημειωθεί ότι εξετάσεις διενεργούνται και από λειτουργούς του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών οι οποίο εκ πρώτης δεν διαπίστωσαν κάποιο πρόβλημα στην ηλεκτρική σκούπα. Το αγοράκι διακομίστηκε αμέσως με ασθενοφόρο στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή.

Μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών επανήλθε και διασωληνώθηκε.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο και τη συνοδεία Αστυνομίας, στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Δυστυχώς, το απόγευμα του Σαββάτου έχασε την μάχη για τη ζωή, σκορπώντας απέραντη θλίψη στη οικογένεια του.

Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.