Πρίγκιπας Κάρολος: Λανσάρει το δικό του άρωμα!

Kαλοκαίρι στους κήπους στο Highgrove θα μυρίζει το νέο άρωμα του πρίγκιπα Καρόλου, αφού ο πρίγκιπας λανσάρει το δικό του άρωμα. Ένα μπουκάλι με καλοκαιρινή αύρα, που θα κοστίζει 180 δολάρια.

Η εξοχική κατοικία, Highgrove House, που ανήκει στον πρίγκιπα Κάρολο και τη δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, αποτελεί εδώ και χρόνια το ησυχαστήριο του διαδόχου του βρετανικού θρόνου. Όπως γράφει το «People», τι καλύτερο από το να λανσάρει ένα νέο άρωμα εμπνευσμένο από τους αγαπημένους του κήπους.

«Το Highgrove Bouquet είναι ένα νέο άρωμα εμπνευσμένο από τον πρίγκιπα της Ουαλίας, ένας φόρος τιμής στα υπέροχα αρωματικά καλοκαίρια του στους κήπους του Highgrove», σύμφωνα με την ιστοσελίδα των κήπων.

«Είναι μια εποχή που η μυρωδιά της ανθισμένης φλαμουριάς γεμίζει τον αέρα και οι κήποι Highgrove είναι γεμάτοι από τα κλαδιά της, με τις ανθισμένες, αναζωογονητικές, λουλουδάτες νότες τους», αναφέρουν οι υπεύθυνοι.

Το άρωμα έχει μυρωδιά από γεράνι, λεβάντα και υάκινθο και άλλα… κρυφά συστατικά.

Ένα μπουκάλι του αρώματος κοστίζει 180 δολάρια, ενώ το 10% των εσόδων θα διατεθεί για το «The Prince’s Foundation», το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλικού κληρονόμου, που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων εκπαίδευσης και κατάρτισης για όλες τις ηλικίες, από παραδοσιακές τέχνες μέχρι αρχιτεκτονική, σχεδιασμό, επιστήμη, μηχανική, κηπουρική και φιλοξενία.

Ο πρίγκιπας Κάρολος εργάστηκε επιμελώς για τους κήπους του Highgrove House επί τέσσερις δεκαετίες, τους οποίους σχεδίασε για να «ευχαριστούν το μάτι και να βρίσκονται σε αρμονία με τη φύση».

Ακόμα και ένα δεντρόσπιτο έχει χτιστεί στον μαγευτικό κήπο, για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι. Το 2015, το δεντρόσπιτο ανακαινίστηκε, ώστε τα εγγόνια του πρίγκιπα Καρόλου να μπορούν να παίζουν εκεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.