Ryanair: Αναγνωρίζει συνδικάτα για να αποτρέψει τις απεργίες

Σε συμφωνίες αναγνώρισης με ενώσεις πληρώματος θαλάμου επιβατών προχωρά η Ryanair, προσπαθώντας να κατευνάσει τις αντιδράσεις του προσωπικού, το οποίο έχει κηρύξει απεργιακές κινητοποιήσεις για τις 25 και 26 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει υπογράψει την τρίτη συμφωνία αναγνώρισης ένωσης πληρώματος θαλάμου επιβατών με τη ένωση Ver.di, η οποία θα είναι ο εκπρόσωπος για όλους τους άμεσα απασχολούμενους προσωπικου θαλάμου επιβατών που λειτουργούν με αεροσκάφη της Ryanair στη Γερμανία.

Η συμφωνία αυτή ακολουθεί τις συμφωνίες αναγνώρισης πληρώματος θαλάμου επιβατών της Ryanair με τα ιταλικά συνδικάτα ANPAC / ANPAV και με την ένωση UNITE στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα μέλη των πληρωμάτων καμπίνας έχουν εξαγγείλει 48ωρη απεργία στις 25 και 26 Ιουλίου, γεγονός που σημαίνει ότι θα διαταραχτούν τα ταξιδιωτικά σχέδια περίπου 50.000 πελατών του μεγαλύτερου αερομεταφορέα χαμηλού κόστους που ταξιδεύουν προς και από το Βέλγιο, την Πορτογαλία και την Ισπανία, καθώς θα ακυρωθούν έως και 300 πτήσεις κάθε μέρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.