Σεφ απελευθέρωσε κατσαρίδες στη κουζίνα εστιατορίου επειδή το αφεντικό του δεν του έβαλε τα λεφτά που δικαιούταν

Ένας σεφ άφησε 20 κατσαρίδες στην κουζίνα του εστιατορίου όταν τσακώθηκε με τον εργοδότη του σχετικά με τη μισθοδοσία των αργιών.
Η Metro ανέφερε ότι ο 25χρονος Τομ Γουίλιαμς εγκατέλειψε τη θέση του στην παμπ Royal William IV στο Λίνκολν λόγω διαφωνίας για τη μισθοδοσία του στις 11 Οκτωβρίου 2022.

Δύο ημέρες αργότερα, ο Γουίλιαμς καταγράφηκε σε βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης να απελευθερώνει μια «βόμβα κατσαρίδων» στην κουζίνα, αφού νωρίτερα είχε στείλει μια απειλή στον χώρο λέγοντας ότι θα το έκανε.

Ο εισαγγελέας Ντέιβιντ Ίγκερ δήλωσε: «Μπήκε στις εγκαταστάσεις και απελευθέρωσε έναν αριθμό κατσαρίδων. Πρόκειται για ένα μη ιθαγενές είδος κατσαρίδας που χρησιμοποιείται για να ταΐζει φίδια και ταραντούλες». Λοιπόν, αυτό δεν είναι ακριβώς το αποχαιρετιστήριο δώρο που είχαμε στο μυαλό μας.

Η παμπ έχασε περίπου 22.000 λίρες Αγγλίας, αφού αναγκάστηκε να κλείσει για βαθύ καθαρισμό μετά την επίθεση του πρώην συναδέλφου. Ο Williams κρίθηκε ένοχος για διάρρηξη με πρόθεση να προκαλέσει εγκληματική ζημία στην παμπ και μη προσκόμιση στη δίκη του. Στον 25χρονο, ο οποίος έχει τέσσερα προηγούμενα αδικήματα για ξυλοδαρμό, κατοχή αιχμηρού όπλου, επίθεση και μέθη και διατάραξη της τάξης, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 17 μηνών με διετή αναστολή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.