Σκύλοι κατασπάραξαν 12χρονη ενώ γύριζε από το σχολείο

Φρικιαστικό θάνατο βρήκε ένα κορίτσι 12 ετών στην Ουκρανία, καθώς κατασπαράχθηκε και φαγώθηκε από μια αγέλη αδέσποτων σκύλων την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της από το σχολείο.

Η μικρή Λίζα Καναρεΐκινα σκοτώθηκε από τα ζώα σε δασώδη περιοχή, σε διαδρομή που έκανε καθημερινά, στην πόλη Χαρτσίσκ, περίπου 30 χιλιόμετρα ανατολικά του Ντόνετσκ, σύμφωνα με την αστυνομία. Όταν άργησε να φτάσει στο σπίτι της, οι γονείς της άρχισαν να την ψάχνουν, βρίσκοντας το διαμελισμένο σώμα της στο χιόνι.

Τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι κομμάτια σάρκας “είχαν κυριολεκτικά αποκοπεί από το σώμα της και το χιόνι ήταν κόκκινο από το αίμα”. Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης δεν έχουν γίνει, μέχρι στιγμής, γνωστά.

Ο Βλαντιμίρ Τσίμερμαν, τοπικός αξιωματούχος, δήλωσε: “Αυτή είναι μια από τις συνέπειες του πολέμου. Όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι αυτά τα σκυλιά εγκαταλείφθηκαν και έγιναν άγρια. Τώρα πηγαίνουν από πόλη σε πόλη και το πιο λυπηρό είναι ότι συχνά πυκνά επιτίθενται σε ανθρώπους. Κάθε μήνα απομακρύνουμε 50-100 σκυλιά. Τα μισά τα επιστρέφουμε αφού τους βάλουμε τσιπάκια και τα στειρώσουμε. Τα υπόλοιπα θανατώνονται”.

Πηγή: Daily Mail

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.