Σπάνιο βακτήριο κατέστρεψε τα άκρα 24χρονης μετά από ατύχημα στο κολύμπι

Σοκάρουν οι εικόνες της 36χρονης (σήμερα) Aimee Copeland, όταν κόλλησε ένα σπάνιο βακτήριο που κατέστρεψε τα άκρα της, ύστερα από ατύχημα που είχε στο κολύμπι.

Ήταν Μάιος του 2012, όταν η άτυχη γυναίκα τελείωνε τη δουλειά και αποφάσισε να πάει με τις φίλες της για μπάνιο σε ένα κοντινό ποτάμι.

Εκεί βρήκαν ένα αυτοσχέδιο zip-line και αποφάσισαν να το χρησιμοποιήσουν. Όταν έφτασε η σειρά της Aimee, το σχοινί κόπηκε και εκείνη έπεσε πάνω σε βράχια, με αποτέλεσμα να σκίσει βαθιά το πόδι της.

Η 24χρονη τότε Aimee κόλλησε ένα σπάνιο βακτήριο που άρχισε να της «τρώει» χέρια και πόδια, με τους γιατρούς να προχωρούν άμεσα στον ακρωτηριασμό και των τεσσάρων άκρων της.

 

Για χρόνια αντιμετώπιζε καθημερινές δυσκολίες και ψυχολογικά προβλήματα λόγω της κατάστασης της υγείας της, μέχρι που το 2015 γνώρισε σε εφαρμογή τον Stephen Mercier. «Είχαμε ταίριασμα 95%. Ήταν ο άντρας των ονείρων μου και εγώ η γυναίκα της ζωής του», είπε σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post.

Έκτοτε, έγιναν ζευγάρι και παντρεύτηκαν το 2021, ενώ η Aimee Copeland τελείωσε το μεταπτυχιακό της στην ψυχολογία, ενώ απέκτησε άδεια θεραπεύτριας και ίδρυσε το Ίδρυμα Aimee Copeland, μια ΜΚΟ που βοηθάει άτομα με αναπηρία.

 

 

Πηγή: https://www.newsbomb.gr/k

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.