Σταυρός με τον Ιησού Χριστό έπεσε πάνω σε ιερέα την ώρα που τελούσε τη Θεία Λειτουργία και τον σκότωσε

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Τραγωδία σημειώθηκε χθες (17/10/2026) μέσα σε καθολική εκκλησία στο Εκουαδόρ, αφού ιερέας έχασε τη ζωή του όταν ο σταυρός του Ιησού Χριστού που ήταν κρεμασμένος από πίσω του, έπεσε πάνω του την ώρα που τελούσε Θεία Λειτουργία και τον σκότωσε.

Η Θεία Λειτουργία μεταδιδόταν ζωντανά μέσω διαδικτύου τη στιγμή που σταυρός αποκολλήθηκε από τον τοίχο και έπεσε ακριβώς πάνω στο κεφάλι του ιερέα στο Εκουαδόρ.

Το βίντεο κυκλοφόρησε στα social media και διακρίνεται ο πατέρας Patricio Alfredo Sánchez Molinari, εφημέριος της ενορίας Perpetuo Socorro (Αειβοηθούσας Παναγίας), να απευθύνεται στο εκκλησίασμά του στο Γουαγιακίλ, λίγο πριν ο σταυρός πέσει πάνω του.

Στο βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακούγεται μία από τις πιστές να φωνάζει απεγνωσμένα μετά το τρομερό χτύπημα: «Πάτερ, Πάτερ… καλέστε ασθενοφόρο». Ωστόσο, οι υπηρεσίες υγείας δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα για να σώσουν τη ζωή του.

Η Αρχιεπισκοπή του Γουαγιακίλ επιβεβαίωσε την Κυριακή τον θάνατο του πατέρα Molinari, με ανάρτηση στα social media στην οποία αναφέρεται: «Ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας πατέρας Patricio Alfredo Sánchez Molinari, CSsR., ο οποίος υπηρετούσε ως εφημέριος στον ναό της Παναγίας της Αειβοηθούσας (Our Lady of Perpetual Help) στο Κεντρικό Βικαριάτο, αναχώρησε για τον Οίκο του Πατρός, ώστε να χαρεί την παρουσία και τη δόξα Του».

«Αιώνια ανάπαυση δώσε σε αυτόν, Κύριε. Και ας λάμπει πάνω του το αιώνιο φως. Είθε να αναπαύεται εν ειρήνη. Αμήν».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.