Στη γειτονιά των αγγέλων 30χρονη

Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος της 30χρονης Χριστίνας Δρουσιώτη από τη Λάρνακα, η οποία απεβίωσε σήμερα βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Η άτυχη 30χρονη ήταν αντιμέτωπη με σπάνιο λέμφωμα και παρά τη μάχη που έδινε να κρατηθεί στη ζωή, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι. Όσοι τη γνώριζαν την αδικοχαμένη Χριστίνα μιλούν για μια καλοσυνάτη ψυχή, μια νεαρή γεμάτη όνειρα που πάντα φορούσε το χαμόγελο στα χείλη, ενώ πάλεψε γενναία μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Σε ανακοίνωση της η ΑΕΚ εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια της 30χρονης, η οποία αποτελούσε πιστή οπαδός της ομάδας της Λάρνακας.

«Όλη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της πιστής φιλάθλου Χριστίνας Δρουσιώτη, για τον αδόκητο θάνατο της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».

Την ίδια ώρα, σε ανακοίνωση της η οπαδική σελίδα της ΑΕΚ «Larnaca Union», αποχαιρετούν την άτυχη 30χρονη. «Με αυτό το χαμόγελο έφυγες ψυχάρα μας. Ήσουν και θα είσαι παράδειγμα προς μίμηση. Καλό ταξίδι Χριστίνα Δρουσιώτη. Χαιρετισμούς στα αλάνια μας, να μας προσέχεις από ψηλά και να τραγουδάς μαζί μας!.

Την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε η αδερφή της 30χρονης. η οποία με ανάρτηση της στο Facebook, έγραψε «Η Πολυαγαπημενη μας Αδελφή Χριστίνα σήμερα έφυγε για τον δρόμο κοντά στο Θεό.. Αυτή η μαύρη αρρώστια αγάπη μου σου έκοψε το Νήμα της ζωής.. Άνθρωπος Γεμάτος Ζωή.. Γεμάτη με Όνειρα.. Ένας άνθρωπος καλόψυχος γεματος με Αγάπη για όλους.. Ακόμα και στα δύσκολα σκεφτόσουν αν είμαστε καλά.. Κουράστηκες ζωούλα μου ψυσιη μου.. Κουράστηκες τόσο πολύ.. Αδελφή μου θα σε σκέφτομαι για πάντα.. Αυτά τα μεγάλα γαλανά ματιά δεν ξεχνιούνται ποτέ.. Αναπαύσου καρδιά μου».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.