Σύγκρουση αεροπλάνου με ελικόπτερο στον αέρα πάνω απ’ την Αγγλία

Φόβοι για αρκετά θύματα

Συναγερμός έχει σημάνει απ’ το μεσημέρι της Παρασκευής στις βρετανικές αρχές καθώς όπως μεταδίδουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης συγκρούστηκαν στον αέρα αεροπλάνο και ένα ελικόπτερο, στην περιοχή Μπάκιγχαμσάιρ, στη νότια Αγγλία.

Επί τόπου σπεύδουν ασθενοφόρα και δυνάμεις της πυροσβεστικής απ’ τις γύρω περιοχές, μεταδίδει το BBC, καθώς και ομάδα της υπηρεσίας της πολιτικής αεροπορίας για να διερευνήσει το περιστατικό.

Απ’ τη σύγκρουση, που έγινε πολύ κοντά στο χωριό Waddesdon, είναι βέβαιο ότι υπάρχουν νεκροί, σύμφωνα με αξιωματούχους που επικαλείται ο Guardian, αλλά για την ώρα δεν δίνουν αριθμό. Σύμφωνα πάντως με τη Sun πρόκειται για τρεις νεκρούς.

Η αστυνομία σημείωσε άλλωστε ότι αυτή την ώρα «προτεραιότητα έχουν οι ανθρώπινες ζωές», μετέδωσε το δίκτυο Sky.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για συντριβή στο κτήμα Waddesdon Manor, ένα δημοφιλή χώρο για γάμους που διαχειρίζεται το ίδρυμα Ρότσιλντ, κοντά στο Μπακινγχαμσάιρ. Ωστόσο εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διέψευσε ότι υπάρχουν συντρίμμια στο χώρο του κτήματος.

Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής και της υπηρεσίας αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών δήλωσε ότι στο σημείο επιχειρούν 30 άτομα, μαζί με την αστυνομία και ότι έχουν σπεύσει ασθενοφόρα.

ΠΗΓΗ news247.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.