Συνεχίζεται το θρίλερ με την αυτοκτονία της γνωστής παρουσιάστριας

Η αυτοκτονία της Caroline Flick έχει προκαλέσει πληθώρα ερωτημάτων στη Μεγάλη Βρετανία. Μάλιστα τα βρετανικά ΜΜΕ δημοσίευσαν την τελευταία φωτογραφία της γνωστής παρουσιάστριας που τράβηξε η φίλη της και τηλεοπτική παραγωγός Μόλι Γκρόσμπεργκ, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Συγκεκριμένα η Flick ποζάρει στο φωτογραφικό φακό φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα, ενώ η λεζάντα αναφέρει: «η αστεία Βαλεντίνη μας, μάς έφερε φέτος μπισκότα και γάλα με βρώμη».

Η Κάρολαιν, η οποία για ένα διάστημα ήταν το «κορίτσι» του πρίγκιπα Χάρι, αυτοκτόνησε δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της δίκης για την κακοποίηση του συντρόφου της. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια συνελήφθη τον περασμένο Δεκέμβριο, αφού επιτέθηκε στον τενίστα Λιούις Μπάρτον (Lewis Burton), πετώντας του ένα φωτιστικό μέσα στο σπίτι τους, στην περιοχή του Ίλινγκτον. Είχε παραδεχθεί δημοσίως ότι είχε κατάθλιψη και πάθαινε κρίσεις πανικού, ενώ παράλληλα είχε απευθυνθεί σε γιατρό και της είχε χορηγήσει αντικαταθλιπτικά.

Από την πλευρά τους οι δικηγόροι της κατηγόρησαν την εισαγγελία ότι επεδίωκε να στήσει μια «δίκη-σόου», αναφορικά με τις κατηγορίες σε βάρος της για ενδοοικογενειακή βία κατά του συντρόφου της. Ακόμη πρόσθεσαν ότι η τηλεπαρουσιάστρια τελούσε υπό μεγάλη ψυχολογική πίεση για τα όσα γράφονταν και από τα ΜΜΕ για την υπόθεση. Μάλιστα δημοσίευμα της The Sun, ανέφεραν πως πηγές από το περιβάλλον των δικηγόρων της Φλακ είπαν ότι στην αρχή οι εισαγγελείς είχαν αποφασίσει να μην της απαγγείλουν κατηγορίες, αλλά άλλαξαν γνώμη κατόπιν πιέσεων από ανώτερα στελέχη της αστυνομίας. H εισαγγελία αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.