Τεστ DNA αποκάλυψε το «σκοτεινό μυστικό» ενός ζευγαριού

Ένα ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μία εξέταση… DNA για να μάθει περισσότερα για το γενεαλογικό του δέντρο, αλλά το αποτέλεσμα προκάλεσε τον χωρισμό τους.

Μετά τη διαδικασία, η γυναίκα, 27 ετών, ανυπομονούσε να μάθει νέα και ενδιαφέροντα στοιχεία για τους προγόνους της, αλλά αυτό που ανακάλυψε ο 26χρονος σύντροφός της, κατέληξε στον οριστικό χωρισμό τους!

Ο άντρας, αγνώστων στοιχείων, αποκάλυψε την ιστορία τους με ανάρτησή του στο Reddit, όπου ισχυρίζεται ότι η σύντροφος του τον χώρισε εξαιτίας των αποτελεσμάτων του τεστ DNA.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα αποτελέσματα αποκάλυψαν ένα πολύ «σκοτεινό οικογενειακό μυστικό» και η σύντροφός του απλά δεν μπορούσε να το ξεπεράσει.

«Πριν από ένα μήνα σκεφτήκαμε ότι θα ήταν διασκεδαστικό να κάνουμε το τεστ DNA για να μάθουμε περισσότερα για το οικογενειακό μας δέντρο. Τα τεστ δίνουν πραγματικά πολλές πληροφορίες», εξήγησε.

«Ήμασταν ενθουσιασμένοι, αλλά στη συνέχεια βρήκαν κάτι για έναν από τους προγόνους μου που τελικά προκάλεσε το χωρισμό μου. Υπήρχαν μερικά ονόματα στο οικογενειακό μου δέντρο που δεν αναγνώρισα και μετά από κάποια έρευνα αποδείχθηκε ότι ένας από τους προγόνους μου ήταν ένας κακόφημος κατά συρροή δολοφόνος».

Είναι κατανοητό ότι ο άντρας δεν χάρηκε με την ανακάλυψη και αποφάσισε να ρωτήσει την οικογένειά του αν γνώριζε γι΄ αυτό. Του εκμυστηρεύτηκαν ότι το γνώριζαν, αλλά προσπάθησαν να διαχωρίσουν τελείως την οικογένεια από αυτόν.

Η σύντροφός του ήταν σαφώς κλονισμένη από την ανακάλυψη, αλλά υπέθεσε ότι θα το ξεπεράσει τελικά. Δυστυχώς, έκανε λάθος…

«Αυτό το Σαββατοκύριακο μού είπε ότι ήθελε να έχει μια σοβαρή συζήτηση μαζί μου. Τελικά με χώρισε, επειδή δεν μπορούσε να ξεπεράσει το γεγονός ότι είμαι συγγενής με ένα δολοφόνο. Μου είπε ότι με αγαπά πολύ, αλλά εξήγησε ότι το γεγονός ότι είχα το ίδιο αίμα με κάποιον τόσο κακό την έκανε να με κοιτάξει διαφορετικά», αφηγείται.

Μετά από αυτήν την αποκάλυψη, ο άντρας στη συνέχεια ρώτησε τους χρήστες του Reddit αν είχαν οποιαδήποτε συμβουλή για το πώς θα μπορούσε να κερδίσει τη σύντροφο του πίσω. Αυτοί δήλωσαν συγκλονισμένοι από τη συμπεριφορά της γυναίκας και είπαν στον άνδρα ότι πιθανότατα θα ήταν καλύτερα χωρίς αυτήν…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.