«Θέλω τόσο πολύ να κάνω την ανάγκη μου» είπε και προκάλεσε καταδίωξη της αστυνομίας

Πρέπει να πάω επειγόντως να κάνω την ανάγκη μου είπε στον αστυνομικό που τη σταμάτησε, πριν ισχυριστεί πως ήταν και η μέρα των γενεθλίων της.

Κι όταν τίποτα από αυτά δεν δούλεψε, έβαλε μπροστά, ξεστόμισε μια βρισιά και άφησε την αστυνομία να την καταδιώκει στην Οκλαχόμα.

Αυτά ήταν τα καμώματα της 28χρονης Emily Sindt Owings, που τη σταμάτησε η αστυνομία όταν είδε πως δεν φορούσε τη ζώνη της.

Η ίδια δεν είχε πάνω της ούτε ασφάλεια ούτε κάποιο επίσημο έγγραφο. Και δεν είχε γιατί όπως έγινε γνωστό, το δίπλωμά της είχε αφαιρεθεί, σύμφωνα πάντα με το αστυνομικό τμήμα της πόλης Enid.Ο αστυνομικός την ενημέρωσε κατόπιν πως περιμένει να δει αν εκκρεμούν εντάλματα εναντίον της και εκείνη δικαιολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια πως «πρέπει να πάω τόσο πολύ στην τουαλέτα». Και μετά το γύρισε πως ήταν τα γενέθλιά της.

«Γιατί δεν με αφήνεις να φύγω;», ρώτησε κατόπιν τον αστυνομικό. «Γιατί το δίπλωμά σου έχει αφαιρεθεί», της απάντησε εκείνος.

Σύμφωνα με το τοπικό αστυνομικό τμήμα, εκκρεμούσε τελικά ένταλμα για τη σύλληψή της, για επίθεση σε αστυνομικό. Όταν λοιπόν της ζήτησαν να κατέβει από το αμάξι για να τη συλλάβουν, εκείνη είπε κάτι «γαλλικά» και έγινε καπνός.

Μερικά τετράγωνα μετά σταμάτησε τελικά, έχοντας παραβιάσει στοπ και φανάρια. Όταν τη συνέλαβαν, ρώτησε ξανά τον αστυνομικό αν μπορεί να αφοδεύσει στο περιπολικό!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.