Θετικός στον κορονοϊό ο επικεφαλής της Pfizer-«Είμαι ευγνώμων που έλαβα τέσσερις δόσεις του εμβολίου»

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο επικεφαλής της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος, μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter.

Παράλληλα, ο Άλμπερτ Μπουρλά ανέφερε ότι έχει κάνει τέσσερις δόσεις του εμβολίου της Pfizer για τον κορονοϊό και ακολουθεί αγωγή με το αντιικό χάπι Paxlovid.

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι βγήκα θετικός στην Covid-19. Είμαι ευγνώμων που έλαβα τέσσερις δόσεις του εμβολίου Pfizer-BioNTech και νιώθω καλά ενώ αντιμετωπίζω πολύ ήπια συμπτώματα. Απομονώνομαι και έχω ξεκινήσει μια θεραπεία με Paxlovid», γράφει χαρακτηριστικά.

«Έχουμε φτάσει τόσο μακριά στις προσπάθειές μας να καταπολεμήσουμε αυτήν την ασθένεια που είμαι βέβαιος ότι θα έχω μια γρήγορη ανάρρωση. Είμαι απίστευτα ευγνώμων για τις ακούραστες προσπάθειες των συναδέλφων μου στην Pfizer που εργάστηκαν για να καταστήσουν διαθέσιμα εμβόλια και θεραπείες για εμένα και τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο».

Αναφερόμενος στο χάπι Paxlovid, ο Άλμπερτ Mπουρλά επεσήμανε ότι: «Tο Paxlovid δεν είναι εγκεκριμένο, αλλά έχει εγκριθεί για επείγουσα χρήση από τον FDA για τη θεραπεία ήπιας έως μέτριας Covid-19 σε ασθενείς υψηλού κινδύνου 12+, βάρους τουλάχιστον 40 κιλών, με θετικό διαγνωστικό τεστ ιού SARS-CoV-2».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.