Θρίλερ με τον θάνατο του συντρόφου της – Άγνωστο ακόμα από τι πέθανε

Νέες διαστάσεις θρίλερ αποκτά η υπόθεση της δολοφονίας της Γκάμπι Πετίτο καθώς τα αρχικά αποτελέσματα της νεκροψίας των λειψάνων του συντρόφου της, Μπράιαν Λόντρι που βρέθηκαν σε βάλτο στη Φλόριντα, δεν αποκάλυψε την ακριβή αιτία του θανάτου του.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας των Λόντρι θα χρειαστούν περισσότερες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου του συντρόφου της Γκάμπι Πετίτο για την οποία ο ιατροδικαστής έχει καταλήξει ότι στραγγαλίστηκε από ανθρώπινο χέρι.

«Με πληροφόρησαν ότι ο τρόπος και η αιτία θανάτου του Μπράιαν Λόντρι δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί και τα λείψανά του εστάλησαν σε ανθρωπολογο για περαιτέρω αξιολόγηση» δήλωσε ο δικηγόρος Στιβ Μπαρτολίνο μετά την ενημέρωσή που είχε από την ιατροδικαστική υπηρεσία που διεξήγαγε την νεκροψία-νεκροτομή.

Παράλληλα ο δικηγόρος της οικογένειας του Μπράιαν Λόντρι ανακοίνωσε ότι τα λείψανα του συντρόφου της Γκάμπι Πετίτο θα αποτεφρωθούν και δεν θα πραγματοποιηθεί κηδεία.

Άγνωστο παραμένει, επίσης, αν και τι αποτελέσματα έφερε η εξέταση του σημειωματάρου και του σακιδίου του Μπράιαν Λόντρι που βρήκαν οι άνδρες του FBI λίγο πριν να εντοπίσουν τα λείψανα του συντρόφου της Γκάμπι Πετίτο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.