Θύμα του τυφώνα Ίρμα η 16,9 εκατ. δολαρίων έπαυλη του Τραμπ στην Καραϊβική

Θύμα του τυφώνα Ίρμα, που σάρωσε προ ημερών την Καραϊβική, έπεσε και ο Ντόναλντ Τραμπ, το πολυτελές ακίνητο του οποίου αξίας 16,9 εκατ. δολαρίων στο νησί του Αγίου Μαρτίνου, υπέστη ζημιές.

Σε βίντεο από drone της Daily Mail, φαίνονται οι φοίνικες που υπήρχαν στην έκτασης πέντε στρεμμάτων ιδιοκτησία, να έχουν σπάσει από τους ισχυρούς ανέμους και να είναι πεσμένοι στο έδαφος, η εντυπωσιακή πισίνα και το συντριβάνι είναι γεμάτα με βρώμικο νερό ενώ η στέγη ενός κιόσκι έχει καταρρεύσει.

Το κυρίως κτίριο πάντως, με τα 11 υπνοδωμάτια, το οποίο ο Αμερικανός πρόεδρος έχει χαρακτηρίσει “μία από τις μεγαλύτερες επαύλεις του κόσμου”, έμεινε άθικτο από την Ίρμα σε αντίθεση με την γειτονική βίλα και το 95% των κτισμάτων του νησιού, που υπέστησαν σοβαρές δομικές ζημιές. Να θυμίσουμε ότι ο εν λόγω τυφώνας, ο χειρότερος που έχει πλήξει ποτέ τον Ατλαντικό, οδήγησε στον θάνατο 10 ανθρώπους στον Άγιο Μαρτίνο.

Ο Τραμπ προσπαθεί εδώ και πέντε μήνες να πουλήσει την συγκεκριμένη έπαυλη. Τον Ιούλιο, μάλιστα, η τιμή του ακινήτου μειώθηκε κατά 40%, από τα 28 εκατ. δολάρια στα 16,9. Την αγόρασε το 2013 αντί 19,7 εκατ. δολαρίων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.