Τη σκότωσε γιατί γελούσε εις βάρος του, ενώ έκαναν κρουαζιέρα

Ένας άντρας κατηγορείται για το φόνο της γυναίκας του, κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας στην Αλάσκα, επειδή «δε σταματούσε να γελά εις βάρος του».

Το πτώμα της άτυχης 39χρονης γυναίκας, Κρίστι Μανζανάρες, βρέθηκε στην καμπίνα του ζευγαριού και έφερε πολλαπλές σοβαρές πληγές στο κεφάλι.

Οι αρχές συνέλαβαν το σύζυγο, Κένεθ Μανζανάρες, αφού οι πράκτορες ασφαλείας του πλοίου εντόπισαν αίμα στα χέρια και στα ρούχα του, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Ο δικηγόρος του συζύγου, τον οποίο και όρισε το κράτος, δεν έχει προβεί ακόμη σε δηλώσεις.

Μάρτυρας που μπήκε στην καμπίνα του ζευγαριού πριν από τους πράκτορες ασφαλείας, είπε ότι είδε τον Μανζανάρες να σέρνει το πτώμα της γυναίκας στο μπαλκόνι. Τότε εκείνος, έπιασε τη γυναίκα από τα πόδια και την έσυρε ξανά μέσα, ρωτώντας τον κατηγορούμενο τι ακριβώς είχε συμβεί.

«Δε σταματούσε να γελά εις βάρος μου» φέρεται να απάντησε ο σύζυγος.

Αργότερα, κατά τη διάρκεια έρευνας από πράκτορες του FBI, ο κατηγορούμενος αποκρίθηκε, σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα, ότι «η ζωή μου τελείωσε».

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης στο κρουαζιερόπλοιο Emerald Princess, που ανήκει στην Princess Cruises. Το πλοίο είχε ξεκινήσει την Κυριακή από το Σιάτλ με 3.400 επιβάτες, για ταξίδι μιας εβδομάδας.

Η Κρίστι Μανζανάρες ήταν «μια γυναίκα αφοσιωμένη στα παιδιά της, που τα έβαζε πάντα ως προτεραιότητα» δήλωσε ο εργοδότης της.

Το FBI ερευνά την υπόθεση, καθώς έλαβε χώρα σε αμερικανικά ύδατα. Σύμφωνα με εκπρόσωπο, στο κρουαζιερόπλοιο επέβαιναν και άλλα μέλη της οικογένειας, χωρίς ωστόσο να έχουν δοθεί ακόμη περαιτέρω πληροφορίες.

Η ακρόαση του κατηγορουμένου θα πραγματοποιηθεί στις 10 Αυγούστου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.