Τι θα φορέσει ο πρίγκιπας Χάρι στο γάμο του;

Όλα είναι έτοιμα για τον γάμο του πριγκιπικού ζεύγους Χάρι και Μέγκαν. Όπως είναι αναμενόμενο όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη νύφη και το φόρεμα που θα φορέσει στον γάμο τους.

Τα στοιχήματα και οι εικασίες είχαν πάρει φωτιά μέχρι την τελική ανακοίνωση πως οι Ralph & Russo θα έχουν την τιμή να σχεδιάσουν το νυφικό της Μέγκαν, το οποίο θα εμφανιστεί σε όλα τα ταμπλόιντς και εξώφυλλα του κόσμου σε λίγες ώρες.

Τι γίνεται όμως με την ενδυμασία του γαμπρού; Θα φορέσει κουστούμι; Ή μήπως θα φορέσει στολή; Θα έχει γαμήλια βέρα; Θα μοιάζει η γαμήλια ενδυμασία με εκείνη του πρίγκιπα Γουίλιαμ το 2011;

Όλα αυτά τα ερωτήματα θα μας απαντηθούν πολύ σύντομα, μέχρι τότε όμως ας δούμε τι συμβαίνει με το πρωτόκολλο και τις διαδικασίες του γαμπριάτικου κουστουμιού για το γάμο της χρονιάς.

Φήμες θέλουν τον πρίγκιπα Χάρι να φορέσει στρατιωτική ενδυμασία την μεγάλη μέρα του, όπως ακριβώς έκανε και στο παρελθόν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Όταν ο μεγάλος αδερφός του, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2011 με την Κέιτ Μίντλετον φορούσε μια εντυπωσιακή κόκκινη ιρλανδική αστυνομική στολή.Αναμένεται ότι ο νεότερος πρίγκιπας θα ακολουθήσει το πρωτόκολλο και θα φορέσει και εκείνος στρατιωτική στολή στις 19 Μαΐου.

Καθώς η Βασίλισσα Ελισάβετ έχρισε πριν από λίγους μήνες τον 34χρονο εγγονό της Γενικό Αρχηγό του Βασιλικού Ναυτικού, μια θέση που μέχρι πρότινος κατείχε ο 96χρονος σύζυγός της, πρίγκιπας Φίλιππος, είναι και εκείνη που θα πάρει την τελική απόφαση για το τι θα φορέσει ο πρίγκιπας.

Σε αντίθεση με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο Χάρι δεν θα φορέσει μπλε κορδέλα στη στολή του καθώς δεν είναι ακόμα μέλος του Ευγενέστατου Τάγματος της Περικνημίδας.

Ωστόσο, μπορεί να φορέσει τα φτερά των Ένοπλων Δυνάμεων, πάνω από τα χρυσά και επετειακά μετάλλια, και το μετάλλιο του Αφγανιστάν.

Ποιος θα φτιάξει όμως το κοστούμι του;
Δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα η ταυτότητα του γαμήλιου κουστουμιού όμως φήμες τον θέλουν να επισκέφτηκε τους σχεδιαστές Ralph και Russo που είναι οι σχεδιαστές και του νυφικού.

Αν και δεν είναι εκείνος που θα κλέψει την παράσταση σήμερα σίγουρα θα δώσει το στίγμα και στους άντρες καλεσμένους οι οποίοι και αυτοί έχουν ειδικό dress code που αναγράφεται στην πρόσκληση.Χαρακτηριστικά το προσκλητήριο γάμου αναφέρει: «uniform, morning coat or a dress suit.» Δηλαδή: “Στολή, πρωινό παλτό, ή κουστούμι – φόρεμα»

Τι γίνεται όμως και με το γαμήλιο δαχτυλίδι;
O πρίγκιπας Χάρι θα φορέσει μια γαμήλια ζώνη μετά τον γάμο του, σε αντίθεση με το μεγάλο αδελφό του και από όσο γνωρίζουμε δεν φοράει βέρα κάτι που είναι καθαρά δική του προτίμηση. Αυτό επιβεβαιώνει το αντισυμβατικό του πνεύμα, καθώς τα περισσότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας εκτός από το Δούκα του Εδιμβούργου, φοράνε βέρες.

Λίγες ώρες λοιπόν απέμειναν από το γάμο της χρονιάς και μένει να δούμε και ζωντανά αν και αυτή τη φορά ο πρίγκιπας Χάρι θα κάνει τη διαφορά και θα είναι πιο ανατρεπτικός και εκκεντρικός βασιλικός γαμπρός όπως ήταν στα παιδικά του χρόνια .

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.