Τηλεφώνησε στον εραστή της γυναίκας του αφού πρώτα τη στραγγάλισε και την πέταξε στο ποτάμι

Ένας ζηλιάρης σύζυγος τηλεφώνησε στον εραστή της γυναίκας του, αφού πρώτα τη στραγγάλισε και πέταξε στο ποτάμι μια βαλίτσα με το πτώμα της, σύμφωνα με τα όσα εκτυλίχθηκαν στη δίκη.

Πρόκειται για τον Άμιναν Ράχμαν, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 24χρονης Σούμα Μπέγκουμ, που βρέθηκε στον ποταμό Λία στις 8 Μαΐου 2023.

Το βράδυ πριν εξαφανιστεί, ο Ολντ Μπέιλι άκουσε ότι ο Ράχμαν τηλεφώνησε στον εραστής της γυναίκας του και του είπε ότι τη δολοφόνησε στις 29 Απριλίου 2023. Ο 46χρονος Ράχμαν όμως αρνείται τις κατηγορίες.

Σε πλάνα κλειστού κυκλώματος αργά το βράδυ, τα οποία παρουσιάστηκαν στους ενόρκους, ο Ραχμάν φαίνεται να τραβάει μια βαλίτσα έξω από την πολυκατοικία προτού την σπρώξει πάνω από κάποια κάγκελα στον ποταμό Λία.

Παράλληλα, ο κ. Μίαχ είπε στο δικαστήριο ότι ο Ραχμάν απειλούσε επίσης να βλάψει τον δίχρονο γιο του, ο οποίος ήταν παρών στο δωμάτιο όταν εκτυλίχθηκε το περιστατικό. Κάτι που ομοίως αρνείται ο κατηγορούμενος.

Να σημειωθεί ότι η Μπέγκουμ είχε μετακομίσει στο Ηνωμένο Βασίλειο από το Μπαγκλαντές το 2020 αφού παντρεύτηκε εξ αποστάσεως τον Ραχμάν και τα παιδιά τους ήταν ηλικίας δύο και τεσσάρων μηνών όταν πέθανε. Η εισαγγελέας Τζόσελιν Λέντγουαρντ είπε ότι άλλοι ένοικοι που ζούσαν στο διαμέρισμα των τριών υπνοδωματίων άρχισαν να ακούνε ένα παιδί να ουρλιάζει γύρω στις 23:30 στις 29 Απριλίου. Την ίδια περίπου στιγμή ο κ. Μίαχ έλαβε μια βιντεοκλήση μέσω WhatsApp από τον Ράχμαν.

Η κυρία Λέντγουαρντ είπε: «Ο κατηγορούμενος κάθεται στο κρεβάτι, με το θύμα κρυμμένη κάτω από το κάλυμμα. Αργότερα, εμφανίζεται, κρατώντας το κεφάλι της, με το μικρό της παιδί να στέκεται στο κρεβάτι δίπλα της και να προσπαθεί να την παρηγορήσει. Ο κατηγορούμενος φαίνεται να είναι όλο και πιο ταραγμένος, θυμωμένος και σωματικά επιθετικός. Ο κατηγορούμενος κρατά το τηλέφωνο ενώ κάνει χειρονομίες προς την θανούσα με επιθετικό τρόπο. Ο κατηγορούμενος την αρπάζει και ακολουθεί πάλη. [Το δίχρονο παιδί] είναι παρών καθ’ όλη τη διάρκεια. Ο κύριος Μίαχ μπορούσε να δει ότι η Σούμα ήταν στο κρεβάτι, καλύπτοντας το πρόσωπό της και ότι το παιδί ήταν κοντά. Ο κ. Μίαχ είπε ότι κατά τη διάρκεια αυτής της κλήσης, ο κατηγορούμενος έκανε μια σειρά από απειλές, ότι θα επιτεθεί στην γυναίκα και θα έριχνε την ευθύνη στον κ. Μίαχ, ότι θα επιτεθεί επίσης [στο δίχρονο παιδί]. Είπε στον κ. Μίαχ ότι η Σούμα δεν τον ήθελε. Είπε ότι το έκανε. Η εντύπωσή του ήταν ότι η Σούμα ήθελε να φύγει αλλά ο κατηγορούμενος την άρπαξε από το λαιμό. Ούρλιαξε και δεν μπορούσε να μιλήσει. Η ροή βίντεο πάγωσε τα τελευταία 34 δευτερόλεπτα της κλήσης, προτού κοπεί εντελώς η γραμμή».

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Σούμα Μπεγκούμ βρισκόταν σε αυτή τη βαλίτσα – την είχε τοποθετήσει ο κατηγορούμενος», είπε η κ. Λέντγουορντ.

Η δίκη συνεχίζεται.

*Με πληροφορίες από BBC

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.