Της ζήτησαν να αποδείξει ότι δεν είναι… άντρας

Μια άσχημη εμπειρία είχε η φημισμένη ρωσίδα αρσιβαρίστρια Anna Turaeva με μια αεροπορική εταιρία, όταν της αρνήθηκαν την επιβίβαση στο αεροπλάνο. Εκτός κι αν αποδείκνυε ότι είναι γυναίκα.

Η 42χρονη αθλήτρια μίλησε για τη «φρίκη» που έζησε με τις προσωπικές και άβολες ερωτήσεις για τη σεξουαλική της ζωή, παρά τα μετάλλια και τα ρεκόρ που έχει φέρει για τη χώρα της.

Η παγκοσμίου φήμης και 6 φορές πρωταθλήτρια του powerlifting έλαβε τελικά την επίσημη απολογία της ρωσικής αεροπορικής Utair για όσα συνέβησαν στην εσωτερική πτήση από την Αγία Πετρούπολη στο Κρασνοντάρ. Όσα τραγικά έζησε δεν μπορεί όμως, όπως λέει, να τα ξεχάσει.

Της ζήτησαν να αποδείξει, στον τυπικό έλεγχο των στοιχείων στην πύλη πριν την επιβίβαση στο αεροπλάνο, ότι είναι πραγματικά γυναίκα. Την ταπείνωσαν, όπως ισχυρίζεται, μπροστά σε όλο τον κόσμο.

Οι αρχές ασφαλείας πίστεψαν πως είναι άντρας, παρά το γεγονός ότι στο διαβατήριο έγραφε το φύλο της. Της έκαναν άβολες ερωτήσεις, «ενδιαφέρονταν με ποιον είμαι στη ζωή μου και τι κάνω στο κρεβάτι μου», θυμάται η ίδια.

«Βρέθηκα να προσπαθώ να αποδείξω ότι είμαι γυναίκα». Η Anna αποκάλυψε δημοσίως πριν από μερικά χρόνια πως είναι ομοφυλόφιλη. Παρά την τραγική περιπέτειά της, της επέτρεψαν μετά τον εξευτελισμό να επιβιβαστεί.

«Έκανα τα πάντα που εξαρτιόνται από μένα για να πιστέψουν στη φύση μου. Και τότε ένα θαύμα συνέβη, με άφησαν να ανέβω στο αεροπλάνο».

Η Anna είναι σήμερα προπονήτρια του powerlifting…

YouTube player
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.