Το Λονδίνο παραλύει από τα χιόνια και ένας κύριος κάνει τζόγκινγκ ημίγυμνος

Τις τελευταίες ημέρες ένα αρκτικό κύμα χιονιά έχει σκεπάσει τη βόρεια Ευρώπη, με την Βρετανία να βρίσκεται στο επίκεντρο τις σφοδρής κακοκαιρίας. Το Λονδίνο έχει ντυθεί στα «λευκά», αλλά εκτός από τις πανέμορφες εικόνες έχει δημιουργηθεί χάος στις συγκοινωνίες και τέσσερα παιδιά βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από πτώση τους σε παγωμένη λίμνη.

Τα χιόνια που έχουν πέσει στο Λονδίνο έχουν προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στα αεροδρόμια και δεκάδες πτήσεις έχουν ακυρωθεί, ενώ η μετεωρολογική υπηρεσία προβλέπει ότι οι καιρικές συνθήκες δεν θα βελτιωθούν. Τα δρομολόγια των τρένων παρουσιάζουν καθυστερήσεις ή ακυρώνονται λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας, ενώ αρκετοί δρόμοι έχουν μετατραπεί σε… παγοδρόμια και αρκετές καραμπόλες σημειώνονται στο οδικό δίκτυο της χώρας.

Βίντεο και φωτογραφίες, που δείχνουν αυτή την χαοτική κατάσταση στην Βρετανία, έχουν κατακλύσει τα social media.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μετεωρολόγοι τονίζουν ότι οι Βρετανοί πρέπει να προετοιμαστούν για θερμοκρασίες έως και -10 βαθμούς Κελσίου. Ο Οργανισμός Υγειονομικής Ασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKHSA), ο οποίος έχει εκδώσει συναγερμό για ψυχρό καιρό μέχρι την Παρασκευή, συμβουλεύει τους κατοίκους να παραμείνουν σε ζεστά μέρη και να προσέχουν κυρίως τις ευάλωτες ομάδες.

Κάποιοι ωστόσο φαίνεται να εστιάζουν στην άλλη πλευρά που προσφέρει το κατάλευκο τοπίο και να το απολαμβάνουν σε συνδυασμό με το κλίμα των Χριστουγέννων…

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Ένας κύριος κάνει τζόγκινγκ ημίγυμνος

Βέβαια ένας κύριος αποφάσισε ακόμα και σε αυτές τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες να βγει ημίγυμνος για τρέξιμο, αφήνοντας άφωνους όσους τον είδαν στον δρόμο!

Δείτε βίντεο:

Άλλοι πάλι είπαν να απολαύσουν το χιόνι με τα αγαπημένα τους σκυλάκια που φαίνεται να βρίσκουν ιδιαίτερα διασκεδαστική την χιονόπτωση.

Δείτε βίντεο:

Μάλιστα, το γεγονός ότι το πυκνό χιόνι κάλυψε τα περισσότερα πάρκα και περιορίστηκε η κυκλοφoρία πολιτών, έδωσε την ευκαιρία και σε… σπάνιους επισκέπτες να εμφανιστούν. Όπως για παράδειγμα, κάποιες… αλεπούδες!

Δείτε βίντεο:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.