Το τρομακτικό ατύχημα στον γάμο του – Μαθαίνει τα πάντα από την αρχή

Ήταν η μεγάλη μέρα τους. Σάββατο, 1η Οκτωβρίου 2022. Ο Mike Schultz και η Kelsey Mynatt ήθελαν να γιορτάσουν τον γάμο τους μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα ακολουθήσει. Η γαμήλια δεξίωση θα άλλαζε τη ζωή τους για πάντα.

Ενθουσιασμένοι και οι δύο που θα ξεκινούσε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους. Μέχρι που ο Mike Schultz αποφάσισε να κάνει ένα backflip (ανάποδη κωλοτούμπα) για να γιορτάσει την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωή του.

Ήταν η στιγμή στη γαμήλια τελετή που θα σημάδευε για πάντα τη ζωή του. Όλα πήγαν τρομακτικά λάθος. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα άλλαξαν όλα. Η προσγείωσή του από το backflip ήταν τρομακτική. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Το τρομακτικό ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό τραυματισμό. Θα πρέπει να τα μάθει όλα από την αρχή. Να ξαναμάθει πώς να περπατά, πώς να μιλάει ακόμα και πώς να τρώει.

Η νύχτα που άλλαξε τη ζωή του Mike Mynatt

Η Kelsey μίλησε για τη μοιραία νύχτα που άλλαξε τη ζωή τους. Ήταν ένα κόλπο που ο 28χρονος Mike Schultz είχε καταφέρει στο παρελθόν. Εκτός από τη μοιραία μέρα στη γαμήλια δεξίωσή τους.

«Γλίστρησε στο πάτωμα επειδή είχαν χυθεί ποτά» εξηγεί η Kelsey. Περιέγραψε στη New York Post όλα όσα ακολούθησαν μετά το τρομακτικό ατύχημα. Σκηνές πανικού και χάους. Ο Mike Schultz είχε προσγειωθεί με το κεφάλι στο πάτωμα.

Η μεταφορά του σε νοσοκομείο στο Ντένβερ, στο Κολοράντο, ήταν άμεση. Ο Mike Schultz υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργκή επέμβαση. Η κρανιεκτομή θα ανακούφιζε το οίδημα στον εγκέφαλό του.

Επί έναν μήνα βρισκόταν σε κώμα. Αφού εισήχθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας έπρεπε να μάθει από την αρχή πώς να στεκέται, να περπατά και να τρώει ξανά ανεξάρτητα.

Ο Mike Schultz παρουσιάζει σημαντική πρόοδο, με την οικογένειά του να είναι υπερήφανη για την προσπάθειά του. Με τα έξοδα για την αποθεραπεία του να είναι δυσβάστακτα, η οικογένειά του ζητά τη στήριξη του κόσμου μέσα από μια σελίδα στο GoFundMe.

Έχει σημαντικές προκλήσεις μπροστά του. Είναι ο δικός του μαραθώνιος ζωής. Δεν το βάζει κάτω. Δεν παραιτείται. Η Kelsey καταγράφει την προσπάθειά του να αναρρώσει.

Αποδεικνύεται μαχητής στη ζωή. Δίνει τον πιο σημαντικό του αγώνα, έχοντας στο πλευρό του όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. Δεν έχουν φύγει στιγμή από το πλευρό του. Είναι οι άνθρωποί του που του δίνουν δύναμη για να συνεχίσει να προσπαθεί και να τα καταφέρει.

Πηγή: in.gr
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.