Τον απέλυσαν από τη δουλειά και εκείνος πάτησε τον παπαγάλο του αφεντικού με το αμάξι

Μια πολύ περίεργη υπόθεση ερευνά η αστυνομία στην Αυστραλία καθώς ένας 30χρονος κατηγορείται πως σκότωσε τον παπαγάλο του αφεντικού του, πατώντας τον με το αυτοκίνητο!

Ο Blake O’ Keeffe κατηγορείται για ζωοκτονία, με τον ίδιο να δηλώνει πως ήταν ατύχημα ωστόσο το αφεντικό του τόνισε στο δικαστήριο πως νωρίτερα είχε απολύσει τον 30χρονο και εκείνος το έκανε για να τον εκδικηθεί!

O Blake O’ Keeffe

Σύμφωνα μμε την εκδοχή του Blake, προσπάθησε να κάνει μανούβρα με το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ της εταιρείας, ωστόσο ο παπαγάλος, ονόματι Crackers, βρισκόταν στην μέση. Εκείνος προσπάθησε να τον μετακινήσει με μια σκούπα, ωστόσο το πουλί δεν… συγκινήθηκε ιδιαίτερα.

Κάπου εκεί ξεκινάει το περίεργο της υπόθεσης με τον Blake να ισχυρίζεται πως έκανε όπισθεν νομίζοντας πως ο Crackers θα φύγει, παρά τις φωνές των άλλων υπαλλήλων πως το πουλί δεν αποχώρησε.

Από την άλλη, ο εργοδότης του Blake, Gregg Dunshea, ισχυρίστηκε στο δικαστήριο πως νωρίτερα είχε ενημερώσει τον 30χρονο πως απολύεται και εκείνος για να τον εκδικηθεί σκότωσε τον άτυχο Crackers.

Σε κάθε περίπτωση, το δικαστήριο επέβαλε στον Blake πρόστιμα 13.000 λιρών Αυστραλίας…

 

Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.