Τον απήγαγαν και βρήκε τη μητέρα του μετά από 33 χρόνια – Σχεδίασε χάρτη από μνήμης

Τριάντα τρία ολόκληρα χρόνια πέρασαν μέχρι να πάρει αγκαλιά ξανά την πραγματική του μητέρα, αφού όταν ήταν μόλις 4 ετών έπεσε θύμα απαγωγής από συμμορία εμπορίας παιδιών. Και τα παραπάνω δεν αποτελούν preview κάποιας ταινίας, αλλά μια πραγματική ιστορία στην Κίνα.

Ο 37χρονος σήμερα Li Jingwei, σύμφωνα με την Daily Mail, μεγάλωσε στην επαρχεία Henan, στην κεντρική Κίνα, και είχε «αμέτρητες νύχτες νοσταλγίας» για το πραγματικό του σπίτι. Όταν ήταν μόλις 4 ετών, ο Li Jingwei έπεσε θύμα απαγωγής από μια συμμορία εμπορίας παιδιών, αρπάζοντας τον από το σπίτι του που βρισκόταν στην επαρχεία Yunnan.

Η ελπίδα για τον Li Jingwei, ο οποίος είναι και πατέρας δύο παιδιών, δεν «έσβησε ποτέ». Όταν μάλιστα έμαθε για τις ιστορίες και άλλων απαχθέντων παιδιών στην Κίνα που ξαναβρέθηκαν με τους συγγενείς του, αποφάσισε να ζωγραφίσει από μνήμης έναν χάρτη του χωριού του και το πόσταρε στην εφαρμογή Douyin.

Ο χάρτης ήταν πολύ λεπτομερειακώς και τράβηξε την προσοχή όχι μόνο του κόσμου, αλλά και των Αρχων, που  κατάφερε να εντοπίσει το χωριό και οδήγησε στην επανένωση του 37χρονου με την μητέρα του.

Αφού έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις DNA και επιβεβαιώθηκαν τα ευχάριστα, μητέρα και γιος ξανασυναντήθηκαν μετά από 3 ολόκληρες δεκαετίες την Πρωτοχρονιά και το βιντεάκι έχει γίνει viral.

Δείτε το βίντεο:

Με πληροφορίες από Daily Mail

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.