Τρελά σενάρια μετά τη νέα εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον- «Έχει σωσία, η φωτογραφία είναι αποτέλεσμα ΑΙ»

Μετά απο εβδομάδες φημολογίας και μία «φτιαγμένη» φωτογραφία που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, η Κέιτ Μίντλετον η οποία υποβλήθηκε πρόσφατα σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, εμφανίστηκε δημόσια σε ένα κατάστημα μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Στη φωτογραφία που έκανε τον γύρο του κόσμου, η πριγκίπισσα της Ουαλίας εμφανίζεται χαμογελαστή και με αθλητική αμφίεση στο πλευρό του συζύγου της. Απ’οτι φαίνεται όμως τίποτα δεν μπορεί να φιμώσει τους συνωμοσιολόγους, τουλάχιστον μέχρι η μελλοντική βασίλισσα να αρχίσει και πάλι τις τακτικές δημόσιες εμφανίσεις της.

Οι πιο ευφάνταστοι σπεύδουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και λένε ότι η Κέιτ Μιντλετον έχει σωσία, αποδίδουν τα πάντα στην τεχνητή νοημοσύνη ή λένε οτι η πριγκίπισσα είναι πλέον μία εντελώς διαφορετική γυναίκα.

Μια «απίστευτα χαρούμενη» πριγκίπισσα Κέιτ εθεάθη δημόσια το Σάββατο (16/3) καθώς πήγε με τον σύζυγό της για ένα ταξίδι στο τοπικό τους αγρόκτημα στο Ουίνδσορ. Στην πολυσυζητημένη εικόνα, η μητέρα τριών παιδιών εμφανίστηκε σε καλή διάθεση, υγιής και χαλαρή, καθώς συνομιλούσε με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ κατά την επιστροφή στο αυτοκίνητό τους.

 

Τα νέα θα έπρεπε να έχουν καθησυχάσει τους θαυμαστές του ζευγαριού ότι η Κέιτ αναρρώνει κανονικά από την επέμβαση τον Ιανουάριο. Ωστόσο οι πλέον κυνικοί κατήγγειλαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις εικόνες ως ψεύτικες, υποστηρίζοντας ότι δείχνουν μία σωσία, μια διαφορετική γυναίκα ή ότι έχουν αλλοιωθεί με τη βοήθεια της AI.

Ένα άτομο που αποκαλούσε τον εαυτό του The Mirror Of Truth στο X ισχυρίστηκε ότι το άτομο στη φωτογραφία δεν ήταν η πριγκίπισσα Κέιτ αλλά κάποια άλλη γυναίκα. «Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στη φωτογραφία και θα καταλάβετε ότι δεν είναι η Kέιτ έχει εντελώς διαφορετικά ζυγωματικά και διαφορετικό πρόσωπο…»

Ο Δρ Shola Mos-Shogbamimu είπε: «Περίμενε… ποια στο δ…ο είναι αυτή με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ; Σκέφτεστε όλοι αυτό που σκέφτομαι ή πρέπει να πάω στον οφθαλμίατρο;». Ένας χρήστης με το όνομα Jesus Girl Jen πρόσθεσε: «Θεέ μου! Αυτή δεν μοιάζει με καμία από τις δύο».

Ενοχλητική συγκάλυψη

Άλλοι αμφισβητούν τη νομιμότητα της νέας εικόνας, με έναν χρήστη της πλατφόρμας X να γράφει: «Έχω δει πιο καθαρές φωτογραφίες UFO». Ένας χρήστης που ονομάζεται James (UnfilteredTruth) πρόσθεσε: «Η τεχνητή νοημοσύνη δημιούργησε την εικόνα, και δεν είναι καν καλή. Αυτή η συγκάλυψη γίνεται πιο ενοχλητική και εξίσου ανησυχητική».

Εν τω μεταξύ, ένας χρήστης που ονομάζεται Shield Maiden Io επέμεινε επίσης ότι δεν ήταν η Kέιτ στη φωτογραφία, γράφοντας: «Δεν είναι αυτή. Ψηλότερα ζυγωματικά στα μάγουλα, διαφορετικά μάτια, διαφορετικό χαμόγελο, διαφορετικό περπάτημα, πιο αδύνατη κατασκευή. Κρατάει τσάντα μετά από επέμβαση. Είναι σωσίας της».

Βασιλικές πηγές επέμειναν ότι η φωτογραφία ήταν γνήσια και ήταν σημάδι της ανάρρωσης της Κέιτ μετά την επέμβαση της. Η Molly Elizabeth έγραψε: «Αν πραγματικά δεν πιστεύεις ότι αυτή είναι η Kate, τότε πρέπει να τσεκάρεις την όρασή σας…».

Η RoyallyBelle είπε: «Αυτή είναι η πριγκίπισσα της Ουαλίας εντάξει! Η Κέιτ επέστρεψε!» Η Kayla Adams πρόσθεσε: «Συνήθως δεν δημοσιεύω φωτογραφίες που είναι τραβηγμένες έξω από δημόσιες εκδηλώσεις, αλλά ας το πούμε κυρίες και κύριοι. Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας βγήκαν σε ένα τοπικό κατάστημα κοντά στο σπίτι τους, όπως αναφέρθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο. Μπορούν οι συνωμοσίες για την Κέιτ Μίντλετον να καταλαγιάσουν παρακαλώ;»

Ο Saad έγραψε: «Η Κέιτ είναι μοναδική γιατι έκανε μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση, ακούει άσχημες φήμες και θεωρίες συνωμοσίας, της επιτίθενται και την παρενοχλούν οι επικριτές της πολυθρόνας και βγαίνεις τόσο υπέροχη και ανενόχλητη».

Ένα άλλο άτομο πρόσθεσε: «Ειλικρινά η Κέιτ θα μπορούσε να πλησιάσει μερικούς από αυτούς τους ηλίθιους, να τους χαστουκίσει στο πρόσωπο, να τους πει ότι είναι η πριγκίπισσα Κέιτ… και εκείνοι να εξακολουθούν να λένε ότι είναι άλλη, ή κλώνος, της, ή όποια τρελή συνωμοσία έχουν επινοήσει. Είναι έξω και φαίνεται χαρούμενη και υγιής… ώρα να σταματήσει η τρέλα!».

Το Παλάτι του Κένσινγκτον δεν σχολίασε τη φωτογραφία όπου η Κέιτ φαίνεται να βγαίνει από το Windsor Farm Shop, το οποίο αγαπάει πολύ το ζευγάρι και έστησε ο αείμνηστος παππούς του Ουίλιαμ, πρίγκιπας Φίλιππος. Η μελλοντική βασίλισσα έδειχνε καλά και ήταν σπορ ντυμένη, φορώντας μία μπλούζα με κουκούλα, κολάν γυμναστικής, αθλητικές κάλτσες και αθλητικά παπούτσια.

Το στιγμιότυπο τραβήχτηκε στις 12.43 το μεσημέρι του Σαββάτου από ένα μέλος του κοινού που βρισκόταν επίσης στο κατάστημα, μόλις ένα μίλι οδικώς από το σπίτι τους Adelaide Cottage. Είπε ότι επισκεπτόταν το κατάστημα για να «σκοτώσει τον χρόνο του» ενώ ήταν καθ’ οδόν για ένα ραντεβού, όταν αναγνώρισε το ζεύγος και εντυπωσιάστηκε από το πόσο «ευτυχισμένοι» έδειχναν.

Εντόπισε το ζευγάρι ξανά στο πάρκινγκ και αποφάσισε να απαθανατίσει τη στιγμή για να το μοιραστούν με την ευτυχισμένη οικογένειά τους. «Όταν μπήκα μέσα, κοίταξα τριγύρω και τους παρατήρησα. Όλοι έδειχναν χαρούμενοι», είπε το άτομο, που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν παρακολουθώ αυτού του είδους τις ειδήσεις, αλλά το μοιράστηκα με την οικογένειά μου, μου έλεγαν «ωχ, είναι ζωντανή!» Καταρρίπτει επίσης τις σκληρές θεωρίες συνωμοσίας που μοιράζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είπε ο θεατής. Η ειδικός στη γλώσσα του σώματος Τζούντι Τζέιμς είπε απόψε ότι η συμπεριφορά της Κέιτ ήταν «εξαιρετική».

Η Κέιτ εθεάθη περίπου τέσσερις φορές μέσα σε δύο εβδομάδες, όταν το παλάτι του Κένσινγκτον είχε υποστηρίξει ότι δεν θα εμφανιζόταν δημόσια πριν από το Πάσχα μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο. Έχει αναφερθεί ότι μπορεί ακόμη και να επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα περπατώντας στην εκκλησία την Κυριακή του Πάσχα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.