Τρενάκι… «τρόμου» για 34 ανθρώπους που τραυματίστηκαν σε λούνα παρκ

Τριάντα τέσσερις τραυματίες είναι ο απολογισμός της σύγκρουσης μεταξύ δύο τρένων roller coaster στο λούνα παρκ Legoland στο Γκούενζμπουργκ της Γερμανίας, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά. Το τρομακτικό περιστατικό συνέβη νωρίτερα σήμερα (11.8.2022) και στο σημείο έσπευσαν οι διασωστικές υπηρεσίες.

Αν και δεν είναι σαφές πώς συνέβη το ατύχημα, οι πρώτες πληροφορίες – σύμφωνα με τη DailyMail – αναφέρουν ότι τα τρένα του λούνα παρκ συγκρούστηκαν, όταν το ένα φρέναρε απότομα και το άλλο «καρφώθηκε» πάνω του.

Πρόκειται για το τρενάκι «Feuerdrache» (Δράκος της Φωτιάς) στο Legoland της Γερμανίας και όλοι οι τραυματίες φέρουν μώλωπες και εκδορές, ενώ δύο άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά. Στο σημείο έσπευσαν τρία ελικόπτερα διάσωσης αλλά και άτομα των πυροσβεστικών και διασωστικών υπηρεσιών της περιοχής.

Εκπρόσωπος του λούνα παρκ δήλωσε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα ότι και τα δύο τρενάκια εκκενώθηκαν ενώ μέλη των διασωστικών υπηρεσιών παραμένουν σε αυτό. Μάλιστα, το Legoland παρέμεινε ανοιχτό στο κοινό, παρά το σοβαρό ατύχημα.

Το «Feuerdrache» μπορεί να ταξιδέψει με ταχύτητες μέχρι και 29 χιλιομέτρων την ώρα. Ωστόσο, γίνεται έρευνα για τις συνθήκες του ατυχήματος, αφού το τρενάκι περνάει μέσα από ένα σκοτεινό τούνελ και οι ιθύνοντες του πάρκου δεν γνωρίζουν αν προέκυψε κάποιο πρόβλημα σε εκείνο το σημείο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.