Τροχαίο σοκ: Aυτοκίνητο εκτινάσσεται στον αέρα και πέφτει σε γήπεδο μπάσκετ

Ιδιαίτερα σοκαριστικές είναι οι εικόνες που καταγράφηκαν από το τροχαίο στο Βέλγιο. Ένα αυτοκίνητο, που έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, προσέκρουσε σε τοιχίο, εκτινάχθηκε στον αέρα και έπεσε μέσα σε κλειστό γήπεδο μπάσκετ.

Το σοκαριστικό αυτό τροχαίο στο Βέλγιο, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω στο βίντεο, σημειώθηκε όταν αυτοκίνητο μπήκε με μεγάλη ταχύτητα σε κυκλικό κόμβο, βρήκε πάνω στο τοιχίο και κυριολεκτικά απογειώθηκε! Στη συνέχεια το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ, τρύπησε τον τοίχο και κατέληξε στον αγωνιστικό χώρο.

Από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν νεκροί, καθώς εκείνη την ώρα ετοιμάζονταν να μπουν για ζέσταμα τα κορίτσια μια ομάδας μπάσκετ. Τραυματίσθηκε μόνο ο οδηγός, ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής Σοφιάν Κιγίνε που παίζει σε βελγική ομάδα. Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της πόλης όπου έγινε το τροχαίο, στη περιοχή της Λιέγης.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι αν το ατύχημα γινόταν μερικά δευτερόλεπτα αργότερα και η ομάδα βρισκόταν μέσα στο γήπεδο, θα γινόταν μια μεγάλη τραγωδία.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.