Βγήκαν ραντεβού, τον μαχαίρωσε και μετά τον πάτησε και με το αυτοκίνητο

Η δολοφονία συνέβη σε δρόμο του Ουισκόνσιν των ΗΠΑ και έχει προκαλέσει τη φρίκη σε όλη την Αμερική για την βιαιότητα της. Μια 23χρονη κατηγορείται ότι δολοφόνησε έναν άνδρα που είχε γνωρίσει μέσω Facebook και με τον οποίο βγήκε ραντεβού.

Κατά τη συνάντηση της κάτι πήγε στραβά και η γυναίκα έβγαλε ένα κυνηγετικό μαχαίρι από την τσάντα της και κάρφωσε με βαναυσότητα πολλές φορές τον άνδρα. Όταν εκείνος έπεσε στην άσφαλτο τότε – σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- εκείνη άρχισε να τον κλωτσάει. 

Μετά έσκυψε του πήρε τα κλειδιά του SUV του από την τσέπη, έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο, πήρε φόρα και τον πάτησε για να τον αποτελειώσει. Η γυναίκα ονομάζεται Λίντια Καρμόνα Καρδαχένα και ο δολοφονημένος είναι ο 41 ετών δικηγόρος Τσαντ Ουίλσον.

 

Ο Ουίλσον υπερασπιζόταν συχνά τα δικαιώματα των πρώην κατηγορουμένων ενώ είχε γίνει γνωστός και από ένα ντοκιμαντέρ που είχε φτιάξει για τη μεταρρύθμιση της ποινικής δικαιοσύνης. 

Η Καρδαχένα που συνελήφθη στο Μιλγουόκι, ισχυρίστηκε ότι είχε έναν καβγά με το θύμα και ο Γουίλσον την απείλησε πως θα τραβήξει όπλο. Πίστεψε – είπε – ότι ήταν μέλος συμμορίας και πως ότι έκανε το έκανε για να προφυλαχτεί. Λίγο παρακάτω όμως στην απολογία της, είπε πως βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ και δεν θυμάται τι είχε συμβεί. 

Μάλιστα είπε ότι τα ναρκωτικά τα πήραν μαζί με το θύμα μέσα στο αυτοκίνητο ενώ όλη την υπόλοιπη ώρα έπιναν συνέχεια αλκοόλ. Ένας αυτόπτης μάρτυρας πάντως περιέγραψε τη στιγμή της δολοφονίας και είπε πως: «Η γυναίκα μετά τον πλησίασε και τον κλώτσησε στο πρόσωπο ενώ ήταν στο έδαφος, σαν σκυλί».

Κινδυνεύει με ισόβια

Οι αστυνομικοί που τη συνέλαβαν έγραψαν στην αναφορά τους ότι η Καρδαχένα είχε στα ρούχα της αίματα και τους έλεγε ασυναρτησίες όταν της περνούσαν τις χειροπέδες: «Ξέρω ότι τον χτύπησα για την ασφάλειά μου αλλά ήλπιζα ότι ήταν ακόμη καλά. Τέτοιος ακριβώς άνθρωπος είμαι, αλλά αρνούμαι 100% επειδή είμαι 23χρονών και έχω ένα δίχρονο στο σπίτι οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να με αναγκάσετε να πάω στον γιατρό αφού αισθάνομαι μια χαρά.» 

Η γυναίκα εμφανίστηκε κλαίγοντας ενώπιον του δικαστηρίου. Η εγγύησή της ορίστηκε στα 100.000 δολάρια. Η δίκη ορίστηκε για τις 23 Δεκεμβρίου. Αν καταδικαστεί για τις κατηγορίες, αντιμετωπίζει ισόβια ποινή φυλάκισης συν πέντε χρόνια.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.