Ο Βρετανός βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, δέχθηκε πολλά χτυπήματα με μαχαίρι μέσα σε εκκλησία από άνδρα, όπως είπε νωρίτερα, αυτόπτης μάρτυρας στο Reuters.
Ο 69χρονος Ντέιβιντ Έιμες, που εκπροσωπούσε το Σάουθεντ Ουέστ του Έσεξ (ανατολική Αγγλία), δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι γύρω στο μεσημέρι στη διάρκεια μιας συνάντησης στην εκκλησία των Μεθοδιστών Μπέλφεαρς. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένας άνδρας συνελήφθη μετά την επίθεση και δεν αναζητεί άλλους υπόπτους σε σχέση με το συμβάν.
Το γραφείο του βουλευτή επιβεβαίωσε ότι ο Ντέιβιντ Έιμες δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι αλλά δεν έδωσε άλλες πληροφορίες. Ωστόσο όπως έγραψε πριν από μερικά λεπτά η Mirror αλλά και το BBC, ο βουλευτής άφησε την τελευταία πνοή του!
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.


































